.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 12:00

KYMCO – Φουλ επίθεση: Δέκα νέα e-scooter μέσα σε τρία χρόνια!

 

Θέλει να κατακτήσει την αγορά των ηλεκτροκίνητων, διαβάστε πως!  

 

Mια συνέντευξη προς εκπροσώπους του τύπου παραχώρησε ο CEO της KYMCO, Ke Shengfeng, μετά από την παρουσίαση του concept IΟΝΕΧ, στην οποία και αποκάλυψε ότι η KYMCO έχει πολύ σοβαρές βλέψεις σε ότι αφορά στην ηλεκτροκίνηση, με στόχο να αποτελέσει μια από τις πρώτες εταιρείες που θα διεισδύσουν εμπορικά και σε μεγάλη κλίμακα σε αυτή την νέα κατηγορία οχημάτων.

SID03696

Όπως αποκάλυψε ο κος Shenfeng, το πλάνο της KYMCO, είναι η παρουσίαση δέκα ηλεκτροκίνητων scooter μέσα σε διάστημα τριών ετών! Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι το πως η εταιρεία θα διαχειριστεί τον χρόνο αλλά και το χρήμα που απαιτείται για την σχεδίαση και εξέλιξη δέκα νέων μοντέλων και η απάντηση είναι πολύ απλή:

Τα δέκα αυτά e-scooter, θα βασίζονται στην υφιστάμενη γκάμα των μοντέλων της KYMCO, που φέρουν κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Ουσιαστικά δηλαδή, η ΚYMCO θα τοποθετεί ηλεκτροκινητήρες και μπαταρίες στα βενζινοκίνητα μοντέλα που όλοι γνωρίζουμε, δημιουργώντας μια παράλληλη, e-γκάμα scooter.

SID03746

“Οι πελάτες θα έχουν δύο επιλογές”, αναφέρει ο Ke Shenfeng, “Θα υπάρχουν scooter στην γκάμα μας, τα οποία θα μπορεί να τα αγοράσει κανείς είτε με βενζινοκινητήρα, είτε με ηλεκτροκινητήρα”… και συνεχίζει:

“Αυτό είναι κάτι που απλοποιεί αρκετά τις διαδικασίες παραγωγής και μειώνει δραματικά το κόστος. Παράλληλα, θεωρούμε ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός πως η γνωριμία του κοινού με τα ηλεκτροκίνητα scooter θα γίνει μέσα από μοντέλα με τα οποία είναι ήδη γνωστά και οικεία στην αγορά.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση μας, δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουμε την σχεδίαση και την εξέλιξη πρωτότυπων ηλεκτροκίνητων δίτροχων. Το concept ΙΟΝΕΧ είναι μια απόδειξη για αυτό και θα ακολουθήσουν και άλλες, πολύ σύντομα. Προς τα παρόν, σκοπεύουμε να στήσουμε τους πρώτους σταθμούς φόρτισης και ανταλλαγής μπαταριών IONEX, σε κομβικά σημεία στην Tαϊβάν, με τα πρώτα IONEX μοντέλα, να κυκλοφορούν τον Ιούνιο.”  


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 12:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon