.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 11:29

Naxos Adventure Rally 2018 – Κυκλαδίτικη περιπέτεια!

 

20 – 23  Απριλίου 2018

Στην πανέμορφη Νάξο, το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Κυκλάδων, θα λάβει χώρα το Naxos Adventure Rally του 2018, με 100 αναβάτες από όλο τον κόσμο να δίνουν τα παρών.

Δελτίο Τύπου:

Εκατό αναβάτες απ’ολόκληρο τον κόσμο, δίνουν ραντεβού στο νησιωτικό Rally μοτοσυκλέτας της χρονιάς. Guest Riders Adam Riemann και Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Μια μοναδική περιπέτεια σε δυο τροχούς, στα βουνά και τις ακτές της Νάξου, όπου η θέα και το τοπίο κόβουν την ανάσα!  Η περιήγηση στις ιστορικές διαδρομές, τα γραφικά χωριά και τα σημαντικότερα μνημεία του τόπου, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά και τον πολιτισμό του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων.

Το τρίπτυχο, που αποτελεί τον σκοπό της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της τουριστικής αξίας της Νάξου, η προβολή της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του Νησιού και η προσέλκυση εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Το Naxos Adventure Rally 2018, πατάει γκάζι από 20 έως 23 Απριλίου, με σημείο εκκίνησης το βραβευμένο Barozzi Restaurant & Cocktail Bar στο λιμάνι της Χώρας.
  
Το Naxos Adventure Rally 2018, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ζήστε και εσείς την περιπέτεια σε δυο τροχούς, στα μοναδικά τοπία της Νάξου.

Δηλώστε συμμετοχή www.naxosadventurerally.comΔιοργάνωση Aliberti Projects.

Επικεφαλής Οργανωτικής Επιτροπής

Αλιμπέρτης Ευθύμιος +30 6930899009

Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 11:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon