.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 13:01

Κλείνει μέρος της Λ. Αθηνών, προς Ελευσίνα, για 11 μήνες

 

Προσοχή ενόψει Πάσχα - Ποιες είναι οι εναλλακτικές διαδρομές

Εργασίες που αφορούν την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων πραγματοποιούνται εδώ και ένα μήνα περίπου στο ρεύμα προς Ελευσίνα της Λ. Αθηνών με δεκάδες χιλιάδες χρήστες του δρόμου να υφίστανται την ταλαιπωρία καθημερινά. 

Η Ελληνική Αστυνομία μας ενημερώνει πως οι συγκεκριμένες εργασίες θα διαρκέσουν για ενάμιση περίπου χρόνο και με αφορμή το ερχόμενο Πάσχα και την αναμενόμενη μεγάλη έξοδο των κατοίκων της Αττικής προς Πελοπόννησο, εφιστά την προσοχή στους οδηγούς προτείνοντας παράλληλα εναλλακτικές διαδρομές για την αποφυγή ακόμη μεγαλύτερης ταλαιπωρίας.

Συγκεκριμένα, σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

“Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή του Χαϊδαρίου, από 23-2-2018 πραγματοποιείται πλήρης κατάληψη των δύο (2) δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας του ρεύματος προς Ελευσίνα της Λ. Αθηνών, στο τμήμα της από τον ο.α. 378 (ύψος οδού Πατρ. Σεργίου) έως το ύψος του ο.α. 192-198 (είσοδος Κάμπινγκ “Αθήνα”) – (ΣΤΑΔΙΟ Α).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω οδικό τμήμα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες δύο (2) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας.

Ο συνολικός χρόνος αποπεράτωσης του έργου αναμένεται να διαρκέσει δεκαοκτώ (18) μήνες, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (κατάληψη δύο (2) δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας ρεύματος προς Ελευσίνα) επί της Λ. Αθηνών εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν σταδιακά σε χρονικό διάστημα ένδεκα (11) μηνών, ως εξής:

-Στο τμήμα της από το ύψος της οδού Πατριάρχου Σέργιου έως την είσοδο του Κάμπινγκ “Αθήνα” (ΣΤΑΔΙΟ Α),

-Στο τμήμα της από την είσοδο του Κάμπινγκ “Αθήνα” έως την οδό Θερμοπυλών/Έλλης (ΣΤΑΔΙΟ Β),

-Στο τμήμα της από την οδό Θερμοπυλών/Έλλης έως την οδό Καραϊσκάκη/Φαβιέρου (ΣΤΑΔΙΟ Γ),

-Στο τμήμα της από την οδό Φαβιέρου έως την οδό Πύλου (ΣΤΑΔΙΟ Δ).

-Για τις εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν οι χρήστες της Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Ελευσίνα, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

“Ενόψει της επερχόμενης εορταστικής περιόδου του ΠΑΣΧΑ και της αυξημένης κυκλοφορίας, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων, ενώ προτείνεται να ακολουθούν για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους τις εξής παρακαμπτήριες διαδρομές:

-Θηβών – Ιερά Οδός – συνέχεια Λ. Αθηνών.

-Λ.Κηφισού – έξοδος προς Ιερά Οδός – Ιερά Οδός – συνέχεια Λ. Αθηνών.

-Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας – έξοδος προς Αττική Οδό – συνέχει Αττική Οδός προς Κόρινθο.

-Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας – έξοδος προς Λ. Αθηνών (προς Κόρινθο) – δεξιά Παλαιά Καβάλας – συνέχεια Μαραθωνοκάμπου – αριστερά Κέννεντυ – αριστερά Φαβιέρου – δεξιά Λ. Αθηνών.

-Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας – έξοδος προς Λ. Αθηνών (προς Κόρινθο) – δεξιά Σφακίων - αριστερά Κέννεντυ – αριστερά Φαβιέρου – δεξιά Λ. Αθηνών.

-Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας – έξοδος προς Π. Ράλλη – δεξιά Θηβών – αριστερά Ιερά Οδός – συνέχεια Ιερά Οδός – συνέχεια Λ. Αθηνών.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 13:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πορεία με ATV την Τετάρτη 28/3/2018 MV Agusta – Corporate Video 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon