.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 12:16

Κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιού που οδηγούσε μοτοσυκλέτα

 

Για 45 λεπτά κυνηγητό από δυνάμεις της αστυνομίας!

 

Η μη συμμόρφωση για έλεγχο ύποπτου αναβάτη που κινούταν στο κέντρο της Αθήνας, ήταν αρκετή για να ενεργοποιηθεί ένα μεγάλο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσε για την καταδίωξη του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ εντοπίζει ύποπτο αναβάτη να οδηγά ένα Transalp στην Αθήνα. Ο αναβάτης δεν υπάκουσε στο σήμα τους για έλεγχο και διέφυγε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση την Λεωφόρο Αθηνών.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ άρχισε την καταδίωξη με την συνδρομή ενισχύσεων που κλήθηκαν προς βοήθεια. Ο ύποπτος, βγήκε την Λεωφόρο Αθηνών και οδηγώντας επικίνδυνα, με υπερβολική ταχύτητα ανάμεσα στα αυτοκίνητα, έφτασε μέχρι τα διόδια του Ασπρόπυργου, καταδιωκόμενος από μια μεγάλη ομάδα αστυνομικών.

Εκεί, έχει στηθεί μπλόκο από την τροχαία και ο ύποπτος έκανε αναστροφή συνεχίζοντας την πορεία του με κατεύθυνση την Αθήνα. Μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ. τον ακολούθησαν, με ομάδες ΔΙ.ΑΣ να τον προσεγγίζουν πλευρικά στην προσπάθεια τους να τον σταματήσουν.

Υπήρξαν τρεις συγκρούσεις μεταξύ του Transalp και των μοτοσυκλετών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ τελικά, στο ύψος της Χαλυβουργικής, έγινε δυνατός ο εγκλωβισμός και η ακινητοποίηση του υπόπτου, μετά από 45 λεπτά καταδίωξης.

Ό συλληφθείς, 60 ετών, δεν ήταν άγνωστος στις αρχές, αφού αποτελούσε σεσημασμένο κακοποιό με αρκετές κλοπές στο ενεργητικό του. Στην δε διασταύρωση των στοιχείων, απεδείχθη ότι το Transalp που οδηγούσε ο δράστης, είχε κλαπεί την Κυριακή από την περιοχή της Γλυφάδας.





 
 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 12:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon