.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 14:48

21ο 36ωρο οδοιπορικό αντοχής 2018

 

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi

Πριν λίγες ημέρες γράψαμε για τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το 21ο 36ωρο του 2018 και συγκεκριμένα για την ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής.

Η διοργανώτρια Ελληνική Λέσχη Μoto Guzzi, εξέδωσε λοιπόν σχετικό δελτίο τύπου, αποκαλύπτοντας και “μια σταγόνα” πληροφορίας για τον προορισμό του φετινού οδοιπορικού που θα είναι τα “…Δέλτα”. Δέλτα ποταμών; Δέλτα όπως λέμε Διδυμότειχο; Δέλτα της γειτονιάς μας;

Ότι και αν είναι, μας αρέσουν οι εκπλήξεις και είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι η οργάνωση και οι διαδρομές που έχουν σχεδιάσει τα παιδιά της Λέσχης, θα είναι όπως και κάθε χρονιά, άψογες!

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου, το πρώτο μιας σειράς άλλων που θα ακολουθήσουν, αποκαλύπτοντας σταδιακά όλο και περισσότερα στοιχεία για την διαδρομή:

21ο 36ωρο «οδοιπορικό» αντοχής 2018

Οι «36 Ώρες-Οδοιπορικό Αντοχής» αποτελεί ιδέα της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi που ξεκίνησε το 1998 και φέτος διοργανώνεται από αυτήν για 21η χρονιά. Το γεγονός έχει χαρακτηριστεί από τον ειδικό Τύπο σαν το πιο επιτυχημένο μοτοσυκλετιστικό δρώμενο εκτός αγώνων. Όσοι έχουν ήδη συμμετάσχει προηγούμενες χρονιές το θεωρούν σαν μια «όαση» ψυχολογικής ανάτασης, ένα 2ημερο ξενοιασιάς, ένα Σαββατοκύριακο μακριά από κάθε μουντή σκέψη και καταθλιπτική είδηση.

Διοργανώτρια, όπως κάθε χρόνο, η Ελληνική Λέσχη MOTO GUZZI.

Τη φετινή χρονιά, 20-22 Απριλίου το 36-ωρο πάει στα "....ΔΕΛΤΑ". Πολλά χιλιόμετρα, σε ένα Σαββατοκύριακο, με ελάχιστη Εθνική, από γραφικούς επαρχιακούς δρόμους, από βουνό σε βουνό και από λίμνη σε λίμνη στα πιο άγνωστα και τα πιο όμορφα μέρη της Πατρίδας μας.

Απευθύνεται σε κάθε μοτοσυκλετιστή, χωρίς προϋποθέσεις μάρκας, εμπειρίας, κυβικών. Κράνος, μπουφάν, αδιάβροχο αλλά πάνω απ’ όλα καλή διάθεση και αποφασιστικότητα είναι ότι απαιτείται!

Πληθώρα μοτοσικλετιστών κάθε χρόνο μετρούν αντίστροφα τις μέρες για την έλευση του 36ωρου – ώστε να ξαναζήσουν το 2ημερο όπου το μοναδικό πράγμα στο μυαλό τους είναι η οδήγηση πάνω στο αγαπημένο τους δίκυκλο και τα χαμογελαστά πρόσωπα των συνταξιδιωτών τους.

Πολλές περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δώσουν οι υπεύθυνοι της Ελληνικής Λέσχης Μοto Guzzi, Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου Ρούφ-Αθήνα (ανοιχτά κάθε Δευτέρα) -  τηλ.  (210) 3413369 ή μέσω του φόρουμ της Λέσχης http://forum.motoguzziclub.gr ή στο e-mai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 10:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon