.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 12:24

Rome Motodays – Νέα μοντέλα από Honda και Suzuki

 

Παγκόσμιες πρεμιέρες στην ιταλική έκθεση

Από τις 8 μέχρι τις 11 Μαρτίου, το εκθεσιακό κέντρο της Ρώμης θα κατακλυστεί από δίτροχα, κατά την διάρκεια της ετήσιας έκθεσης Moto Days. Σύμφωνα με πληροφορίες των ιταλών δημοσιογράφων, μεταξύ άλλων στην έκθεση, θα κάνουν το ντεμπούτο τους δύο νέα μοντέλα από την Honda και την Suzuki αντιστοίχως.

Σε ότι αφορά στην Honda, το μοντέλο που θα παρουσιαστεί θα ανήκει – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- στην κατηγορία των scooter. Δεν αναφέρεται κάτι άλλο σχετικό, οπότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά… μήπως είναι ένα μικρότερο X-ADV, όπως έχουμε γράψει σχετικά εδώ;

Η Suzuki από την άλλη, θα επεκτείνει  περισσότερο την γκάμα των SV650, παρουσιάζοντας μια νέα, special έκδοση… της special έκδοσης του SV650X. To όνομα της μοτοσυκλέτας, SV650X-TER, η οποία μεταξύ άλλων αναβαθμίσεων θα φέρει 2 σε 1 σε 2 εξάτμιση (θα έχει δύο τελικά δηλαδή), καθρέπτες και βάση πινακίδας της Valter Moto και LED φλας.

Παρών στην έκθεση Rome Motodays θα είναι και η 450 Rally KTM μοτοσυκλέτα του Matthias Walkner, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από την κατάκτηση του φετινού Dakar.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 12:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon