.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 18:43

Royal Enfield – “Ρίχνουμε πλέον όλο το βάρος στον ποιοτικό έλεγχο”

 

Δεν θέλουν να επαναληφθεί το φιάσκο με το Himalayan στα νέα Twin μοντέλα

 

 

Tα νέα Interceptor και Continental GT που πρόσφατα  παρουσίασε η Royal Enfield στο Μιλάνο, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών αναβατών, που αρέσκονται στην νεορετρό έκφραση του μοτοσυκλετισμού.  

Δυο μοντέλα από μια εταιρεία, που έχει όσο καμία άλλη, την πιο άμεση σχέση με το κλασικό αλλά και η οποία πρόσφατα απασχόλησε τον τύπο με τα θέματα που αντιμετώπισε στην πρώτη της απόπειρα στην κατηγορία των On-Off. 

Το Himalayan, ευτυχώς πριν αρχίσει να διατίθεται στις υπόλοιπες αγορές, παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην πρώτη του παρτίδα που διοχετεύτηκε στην Ινδία, με αποτέλεσμα η Royal Enfield, να το αποσύρει από την αγορά και να αναστείλει την παραγωγή του, μέχρι που να διορθωθούν τα προβλήματα αυτά. 

Με πρόσφατο αυτό το γεγονός, είναι λογικό οι υποψήφιοι αγοραστές των νέων δικύλινδρων να ανησυχούν, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα νέο μοτέρ με την πιο υψηλή τιμή ιπποδύναμης που έχει καταγραφεί στην νεότερη ιστορία της Royal Enfield.

royal enfield continentalgt interceptor 650 2018 eicma 2017 bikeit 1

Καθησυχαστικοί είναι όμως δυο Βρετανοί, που έχουν αναλάβει στρατηγικές θέσεις στο επί ευρωπαϊκού εδάφους κέντρο εξέλιξης της εταιρείας, που έχει στηθεί στο Leicestershire της Αγγλίας.

Royal Enfield Launch Technology Centre in UK and Unveil 650 cc twin Engine Web1

“Αντιλαμβανόμαστε ότι οφείλαμε να βελτιωθούμε και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε”, δηλώνει ο υπεύθυνος προϊοντικής εξέλιξης, Simon Warburton, για να συνεχίσει: “Η νέα γραμμή παραγωγής που έχουμε δημιουργήσει για αυτά τα μοντέλα, έχει πολύ καλύτερα μηχανήματα σε όλη της την έκταση, ενώ οι διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου στα διάφορα στάδια κατασκευής των μοτοσυκλετών, έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε εστιάσει όλη μας την προσοχή στην ποιότητα, είναι η Νο1 προτεραιότητα μας αυτή την στιγμή!”

royal enfield continentalgt interceptor 650 2018 eicma 2017 bikeit 5

Mε την σειρά του, ο υπεύθυνος marketing  και βιομηχανικού σχεδίου, Mark Wells, ανέφερε σχετικά: “Η βελτίωση μας τους τελευταίους 18 μήνες είναι τεράστια, δεν θέλαμε να κάνουμε τα <στραβά μάτια> με το θέμα του Himalayan. Ήταν μια μοτοσυκλέτα που παρουσίασε αρκετά προβλήματα, δεν θα έπρεπε να είχε βγει έτσι στην παραγωγή.”

Yπενθυμίζουμε ότι το Himalayan ήταν το αποτέλεσμα του σχεδιασμού και της εξέλιξης του ινδικού τμήματος, ενώ τα Continental GT και Interceptor, αποτελούν, πλην της διαδικασίας παραγωγής τους φυσικά, “βρετανική υπόθεση”.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 20:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon