.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 12:01

Harley-Davidson Battle of the Kings 2018

 

Ψηφίστε κι εσείς στον παγκόσμιο διαγωνισμό Custom Bike

 

Ο ετήσιος διαγωνισμός Harley-Davidson Battle of the Kings ξεκίνησε για το 2018, με περισσότερους από 250 dealer να συμμετέχουν, παρουσιάζοντας τις δικές τους custom HD. Επισκεφθείτε τη σελίδα του διαγωνισμού και ψηφίστε τη μοτοσυκλέτα που σας αρέσει περισσότερο, για να ανακηρυχθεί Custom King 2018.

cr1200

Στον διαγωνισμό για φέτος λαμβάνουν μέρος 250 dealer από 21 χώρες -δυστυχώς φέτος δεν λαμβάνει μέρος η Ελλάδα. Για την ώρα στη σελίδα του διαγωνισμού έχουν ανέβει 91 μοτοσυκλέτες, ενώ έπονται κι άλλες.

paso2 repplica

Μέσω της ψηφοφορίας των επισκεπτών της σελίδας του διαγωνισμού θα επιλεγούν 25 μοτοσυκλέτες, οι καλύτερες 5 από 5 γεωγραφικές περιοχές. Στη συνέχεια οι κριτές του διαγωνισμού θα επιλέξουν την καλύτερη από τις 5 κάθε περιοχής.

forty eight

Οι πέντε μοτοσυκλέτες που θα περάσουν στην τελική φάση θα μεταφερθούν στο Μιλάνο, για την EICMA 2018, όπου και θα ανακηρυχθεί ο νικητής.

farm machine

Ο διαγωνισμός περιορίζει τους dealer στο budget, καθώς υπάρχει όριο 6.000 ευρώ στο κόστος του customizing, ενώ ο μισός από τον προϋπολογισμό αυτό πρέπει απαραίτητα να πάει σε επίσημα H-D Dark Custom Parts και αξεσουάρ.

roadster

Ο παραπάνω περιορισμός έχει κύριο στόχο να αναδείξει τις δυνατότητες customizing πολύ μικρού κόστους, πάνω σε μια μοτοσυκλέτα Harley-Davidson.

lonely hunter

Επιπρόσθετα, όλες οι μοτοσυκλέτες πρέπει να μπορούν να κυκλοφορήσουν νόμιμα στον δρόμο.

daytona

Η λίστα των μοτοσυκλετών που μπορούν να επιλέξουν οι dealers για να βελτιώσουν είναι η εξής: Street 750, Street Rod, Iron 883, Forty-Eight, Roadster, Street Bob, και Fat Bob. 

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 12:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon