.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 09:14

1o Offroad Trackday!

 

Στις 28 Ιανουαρίου 2018, από την ομάδα Serres Premio

Η ομάδα του Serres Premio και πάλι πρωτοτυπεί και διοργανώνει το πρώτο offroad TrackDay, στις 28 Ιανουαρίου 2018, στην πίστα Motocross στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Ενδιαφέρουσα ιδέα που έχει όλα τα φόντα να πιάσει, ώστε να δούμε τα TrackDay, παραδοσιακά ασφάλτινες εκδηλώσεις να εξαπλώνονται και στην εκτός δρόμου κοινότητα.

Ας δούμε τι αναφέρει η Serres Premio για το 1ο Offroad Trackday:

«Την Κυριακή στις 28 Ιανουαρίου δίνουμε την δυνατότητα σε όλους τους εκτός δρόμου αναβάτες, να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και τις μοτοσυκλέτες τους στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Η πίστα είναι αδειοδοτημένη σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας που ορίζονται από όλους τους σχετικούς φορείς και μπορούν να διοργανωθούν εκεί αγώνες Motocross κάθε επιπέδου.

Την ημέρα της εκδήλωσης ασφαλώς θα υπάρχει επανδρωμένο ασθενοφόρο, γιατρός, κριτές και χρονομέτρηση. Επίσης θα είναι ανοιχτά και τα καφέ του αυτοκινητοδρομίου ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους συμμετέχοντες , τους συνοδούς και φίλους τους .

Για συμμετοχές μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6985077030 & 6973296474

Θα ακολουθήσει σύντομα ολοκληρωμένο πρόγραμμα της εκδήλωσης, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 09:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon