.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 17:37

Kawasaki - Πότε έρχονται τα μοντέλα 2018 στην Ελλάδα

 

Το Z900RS θα κάνει πρώτο… ποδαρικό!

 

Η παρουσία της Kawasaki σε Tokyo και Mιλάνο ήταν σίγουρα εντυπωσιακή, με το Z900RS  στην Ιαπωνία και στη συνέχεια με τα H2 SX και Z900RS στην Ιταλία, να αποτελούν πολύ σημαντικά μοντέλα και να κλέβουν τις εντυπώσεις στις κατηγορίες που ανήκουν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την TEOMOTO, επίσημη αντιπρόσωπο της Kawasaki στην Ελλάδα, μάθαμε τα εξής, σε ότι αφορά στις εκτιμώμενες αφίξεις το νέων μοντέλων στην χώρας μας:

Z900RS

kawa z900rsa ps 3

Η νεορετρό μοτοσυκλέτα που αποτίνει φόρο τιμής στο Ζ1, χωρίς όμως να στερείται σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών και αξιόλογων περιφερειακών, θα είναι το πρώτο ΜΥ2018 μοντέλο της Kawasaki που θα αφιχθεί στην χώρα μας, τον Ιανουάριο του 2018. Περισσότερα για την μοτοσυκλέτα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

H2 SX

eicma 2017 kawasaki h2 sx 2018 bikeit 1

Turbo. Touring. Η Kawasaki  επεκτείνει την γκάμα των υπερτροφοδοτούμενων μοντέλων της με το H2 SX, την GT έκδοση του γνωστού H2, με το οποίο όμως διαφέρει κατά πολύ, όντας προσαρμοσμένο σε μια πιο τουριστική χρήση. Μοναδική εμφάνιση, ισχύς, πληθώρα ηλεκτρονικών, δύο εκδόσεις (& SE) και φυσικά… turbo! O “sport-touring  τυφώνας” από το Akashi, αναμένεται να “χτυπήσει” την Ελλάδα τον Μάρτιο του 2018. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ΕΔΩ.

Z900RS Café

kawasaki z900rs cafe eicma 2017 bikeit 4

To Ζ900RS αλλά με bikini fairing, διαφορετικό τιμόνι, σέλα και πολλή 70s “αλητεία” στην εμφάνιση! Παραμένει φυσικά η σοβαρή sport υπόσταση της “απλής” έκδοσης, ενώ το χρώμα είναι παραδοσιακό πράσινο Kawasaki! Aναμένεται στην ελληνική αγορά τον Μάρτιο του 2018. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

ΖΧ-10R SE


kawasaki ZX 10R SE 2018 eicma bikeit 1
Η μοτοσυκλέτα που σαρώνει στo WSBK, αποκτά μια νέα έκδοση, με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις της Showa. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της Kawasaki που υιοθετεί αυτό το σύστημα, κάτι που σε συνδυασμό με την πληθώρα άλλων ηλεκτρονικών βοηθημάτων, ανάγει το ZX-10R SE σε μια από τις πλέον hi-tech παρουσίες στην κατηγορία των Superbikes. Αναμένεται και αυτό, τον Μάρτιο του 2018 και περισσότερα για το μοντέλο, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Σε ότι αφορά στις τιμές τους, πρόκειται πολύ σύντομα, στα τέλη της χρονίας (2017) να εκδοθεί νέος αναθεωρημένος κατάλογος που θα περιλαμβάνει και τα 2018 μοντέλα, οπότε και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 17:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon