.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 14:09

Τouratech AG – Παγκόσμιο συνέδριο αντιπροσώπων

 

50 εκατομμύρια ευρώ σε παραγγελιές από τους dealers

 

Στη Γαλλία συναντήθηκαν αντιπρόσωποι της Touratech από όλο τον κόσμο, προκειμένου να τους παρουσιαστεί αναλυτικά, η πορεία των διαδικασών εξυγίανσης της εταιρείας. Τα μηνύματα τόσο από την Touratech AG όσο και από τους αντιπροσώπους της, ήταν κάτι παραπάνω από θετικά, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την ικανοποίηση τους και την αμοιβαία εμπιστοσύνη τους, για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:  

Το δίκτυο αντιπροσώπων ανακοινώνει πλάνο παραγγελιών €50 εκατομμυρίων, στην Touratech AG για τα επόμενα 3 χρόνια.

6 Νοεμβρίου 2017

Αντιπρόσωποι της Touratech από όλο τον κόσμο, συγκεντρώθηκαν στην Orange της Γαλλίας  για να συζητήσουν την αναδιοργάνωση της Touratech AG.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν αντιπρόσωποι από 20 χώρες, που αντιστοιχούν στο 73% των πωλήσεων της Touratech AG και ενημερώθηκαν από τον διαχειριστή της διαδικασίας εξυγίανσης Dr. Dirk Pehl.

Το δίκτυο των αντιπροσώπων ενημερώθηκε για την ταχεία εξέλιξη της διαδικασίας καθώς επίσης και για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές  προσφορές από πιθανούς επενδυτές, οι οποίοι θα ήθελαν να αποτελέσουν μέρος της Touratech.

«Αισθανόμαστε πολύ θετικοί για το μέλλον καθώς και για την ικανότητά μας να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τους πελάτες μας τα επόμενα χρόνια»  είπε ο  Ivan Guerrero- Touratech Peru.

Ως ένδειξη εμπιστοσύνης στην Touratech AG, οι αντιπρόσωποι ανακοίνωσαν ένα πλάνο κύκλου εργασιών ύψους € 50 εκατομμυρίων για τα επόμενα 3 χρόνια.

"Οι αντιπρόσωποι κατέστησαν σαφές ότι θα υποστηρίξουν τη διαδικασία αναδιάρθρωσης της Touratech, το οποίο είναι ένα σημαντικό μήνυμα στην αγορά και στις αξίες της εταιρείας.

Αυτό είναι ορόσημο για το επιτυχημένο μέλλον της Touratech",  δήλωσε ο διαχειριστής Dirk Pehl.

Η συνεχόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της εταιρείας και η μακροπρόθεσμη δέσμευση από το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων, υποδηλώνει ότι η Touratech AG θα διατηρήσει την θέση της στον χώρο της adventure μοτοσυκλέτας.

Η Touratech AG και εκπρόσωποι του δικτύου της, παραβρέθηκαν στην συνέχεια, στην Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας EICMA 2017 στο Μιλάνο, από 6 έως και 12 Νοεμβρίου.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 14:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon