.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 20:40

Δήλωση Honda για την Kobe Steel

 

Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας με τα φύλλα αλουμινίου του προμηθευτή της Honda

 

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα ένα δελτίο τύπου, όσον αφορά στη χρήση ελαττωματικών πρώτων υλών προερχόμενων από την Kobe Steel Ltd. Το δελτίο ανέβηκε στις 19/10/2017, και έχει καθησυχαστικό ρόλο.

“Η Honda θα ήθελε να μοιραστεί τις πληροφορίες που έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής, όσον αφορά στα προϊόντα της, σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά της Kobe Steel Ltd, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από την τελευταία.

Μέχρι σήμερα, τα φύλλα αλουμινίου είναι το μόνο υλικό που προμηθεύεται η Honda απευθείας από την Kobe Steel, για τα οποία η τελευταία δήλωσε πως είχε δώσει ψευδή στοιχεία. Τα φύλλα αυτά χρησιμοποιούνται στις πόρτες και στα καπό ορισμένων αυτοκινήτων της Honda.

Μετά από δοκιμές που διεξήγαγε η Honda, επιβεβαιώσαμε πως η ποιότητα των συγκεκριμένων φύλλων αλουμινίου ικανοποιεί και τα πιο αυστηρά μας στάνταρ ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων και των στάνταρ για τις επιδόσεις όσον αφορά στην προστασία των πεζών.

Η Honda δρα άμεσα, ελέγχοντας αν υπάρχει αντίκτυπος στα προϊόντα της, από όλους τους προμηθευτές της.

Λυπόμαστε για τον προβληματισμό που ίσως προκαλέσει το συγκεκριμένο ζήτημα στους πελάτες μας. Η Honda δεσμεύεται να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με την ασφάλεια και την ηρεμία πνεύματος των πελατών μας να είναι η μεγαλύτερη μας προτεραιότητα.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 00:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon