.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 09:31

Husqvarna: Offroad Test Days 2017

 

Δοκιμάστε τα νέα ψεκαστά δίχρονα Enduro 2018, το FC450, κ.α.

 

Τιμώντας το πέρασμα της Husqvarna Motorcycles σε μία νέα εποχή, η Husqvarna Motorcycles Hellas έχει την τιμή να προσκαλέσει όλους τους λάτρεις της οδήγησης εκτός δρόμου σε μια σειρά τεσσάρων μοναδικών εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Ιωάννινα.

FC4502018

Δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε fan του enduro και του motocross να δοκιμάσει τα ολοκαίνουρια μοντέλα του 2018, η Husqvarna Motorcycles Hellas θα χαρεί ιδιαίτερα να σας υποδεχτεί σε μία από τις τέσσερεις φετινές στάσεις των HUSQVARNA OFFROAD TEST DAYS 2017.

701Enduro2017

Με την εκκίνηση να δίνεται το Σάββατο 28 Οκτωβρίου από τα περίχωρα της πρωτεύουσας, στην Πεντέλη, τα διαθέσιμα μοντέλα θα είναι έτοιμα να δοκιμαστούν σε μία ειδικά προετοιμασμένη διαδρομή εκτός δρόμου. Η συνέχεια θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο 4 Νοέμβρη στην Θεσσαλονίκη, με τον στόλο να μεταφέρεται την αμέσως επόμενη ημέρα στις Σέρρες, ενώ μια εβδομάδα μετά την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο στόλος θα βρίσκεται στα Ιωάννινα.

TE250i2018

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλοι οι λάτρεις του enduro θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από τον μοναδικό τρόπο λειτουργίας και την ασύγκριτη φιλικότητα των νέων δίχρονων TE 250i και TE 300i με σύστημα ψεκασμού για την τροφοδοσία τους. Παράλληλα η πολυνίκης σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο Husqvarna FC 450 θα περιμένει τους fan του motocross για να τους χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης.

Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις τρεις στάσεις των OFFROAD TEST DAYS 2017.

Ημερομηνία & Τόπος Διεξαγωγής

  • Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 2017 – Πεντέλη // ΚΤΜ SEE
  • Σάββατο, 04 Νοεμβρίου, 2017 – Θεσσαλονίκη // MOTOACTION
  • Κυριακή, 05 Νοεμβρίου, 2017 – Σέρρες // MOTOACTION
  • Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, 2017 – Ιωάννινα // MOTOACTION

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή

Όροι συμμετοχής

  • Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κλπ).
  • Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.
  • Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν την σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης. 
  • Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα OFFROAD DAYS. 
  • Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δική τους μοτοσυκλέτα στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Για πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της HUSQVARNA MOTORCYCLES ή δηλώστε συμμετοχή εδώ

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 15:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon