.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 15:58

MOTOBOT Vs Rossi: Ποιος είναι ο νικητής;

 

Mπορείτε να μαντέψετε το αποτέλεσμα της "κόντρας" τους; 

 

Σχετικά με το MOTOBOT, το ανδροειδές ρομπότ της Yamaha που είναι ικανό να οδηγά μοτοσυκλέτα χωρίς εξωτερική βοήθεια, μπορείτε να διαβάσετε εδώ και  εδώ .

Το Project της Yamaha εξελίσσεται συνεχώς, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη έκδοση του και αν αναρωτιέστε σε τι μπορεί να φανεί χρήσιμο κάτι τέτοιο, αυτό είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία που αναπτύσσεται, μπορεί να εφαρμοσθεί μελλοντικά σε μοντέλα παραγωγής, βελτιώνοντας την ασφάλεια τους.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως, στα πλαίσια της διαφήμισης του όλου θέματος, η Yamaha έχει επιστρατεύσει ένα πολύ δυνατό επικοινωνιακό της “όπλο”, τον Valentino Rossi.

Θα θυμάστε το σχετικό video όπου ο Vale συναντά από κοντά το MOTOBOT στην πίστα Thunderthrill της Καλιφόρνια:

Εκτός από το ότι του μαθαίνει ορισμένα “μυστικά” στην οδήγηση, “πέφτει και στο τραπέζι” η πρόταση – πρόσκληση για μια κόντρα μεταξύ τους.

Την κόντρα αυτή δεν την είδαμε ποτέ, ούτε μάθαμε το αποτέλεσμα της, δεν ξέρουμε καν αν έλαβε χώρα σε κάποια στιγμή. Το ζητούμενο ήταν το MOTOBOT να σημειώσει καλύτερο χρόνο από αυτό του Rossi στην συγκεκριμένη πίστα, όπου αποτελεί και το πεδίο στο οποίο η Yamaha έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας εξέλιξης του αυτόνομου αυτού συστήματος οδήγησης.

Ωστόσο, η ψηφοφορία στην οποία μας προσκαλεί να λάβουμε μέρος η Yamaha και στην οποία καλούμαστε να μαντέψουμε τον νικητή της μεταξύ τους αναμέτρησης, μας κάνει να πιστεύουμε ότι η κόντρα αυτή έχει ήδη γίνει!

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αλλά και τα αποτελέσματα της κόντρας θα ανακοινωθούν στο Tokyo Motor Show, την έκθεση η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 25 Οκτωβρίου (Press Day) και στην οποία το MOTOBOT στην τελευταία... έκδοση του, θα βρίσκεται ως έκθεμα στο περίπτερο της Yamaha.

Ψηφίστε λοιπόν! Ήδη ο Rossi προηγείται κατά πολύ πάντως...

Link παράλληλης ψηφοφορίας στο facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 18:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Allocacoc - eScooter κατηγορίας φτερού! Sherco Hellas »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon