.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 16:11

3D διαβάσεις πεζών

 

Οφθαλμαπάτη  για να πατάμε επιτέλους φρένο!

 

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα όπου η προτεραιότητα των πεζών και ο σεβασμός στις διαβάσεις αυτών, ισχύει μόνο σε ένα μέρος, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Μάλλον “τρολάρουμε” σαν λαός τα εκατομμύρια των τουριστών, δείχνοντας τους και καλά το πολιτισμένο μας πρόσωπο στο αεροδρόμιο και μετά τους μπινελικώνουμε και τους πατάμε στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι και όπου αλλού, έτσι και πάνε να περάσουν τον δρόμο.

Ε, τι να κάνουμε, this is Greece, είμαστε χωρατατζήδες και αυτοί ξενέρωτοι που δεν γελάνε με τα αστεία μας!

Πέρα από την πλάκα, μπορούμε να φτιάξουμε ένα 10-τομο έργο με τις ελλείψεις που έχουμε σε θέματα οδηγικής παιδείας, αυτή η γαϊδουριά που επιδεικνύουμε στις διαβάσεις των πεζών όμως, είναι από τα πλέον απίστευτα.

Ίσως λοιπόν αυτό που θα δείτε στο video που ακολουθεί να είναι η λύση… “ζέβρες” σχεδιασμένες έτσι ώστε από συγκεκριμένη οπτική γωνία να δείχνουν 3D, σαν να αιωρούνται μπλοκ από μάρμαρο στον αέρα.

Πολύ φοβόμαστε όμως ότι μπορεί την πρώτη φορά που θα το δει κάποιος ελληναράς οδηγός να είναι αποτελεσματικό, την δεύτερη όμως που θα είναι ψυλλιασμένος, θα περάσει αέρα…

Πλάκα βέβαια θα έχει την τρίτη φορά, να έχουν τοποθετηθεί όντως αιρούμενα μπλόκια από μάρμαρο… ε τι διάολο;

Μόνο εμείς θα τρολάρουμε;  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 17:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon