Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 17:08

Sherco Hellas – Παρουσίαση στην Ελλάδα των μοντέλων 2018!

 

Δείτε τα από κοντά και οδηγείστε τα!

 

Η νεοσύστατη Sherco Hellas, κάνει ένα πολύ δυναμικό ντεμπούτο, διοργανώνοντας την πρώτη επίσημη παρουσίαση των μοντέλων της γαλλικής εταιρείας στην χώρα μας!

Στις 29 Οκτωβρίου 20017, στο οινοποιείο Τζιβάνη – Hard Enduro Park στην Ριτσώνα και ώρα 10:00 το πρωί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους της Sherco Hellas, να δείτε τα μοντέλα του 2018 και να τα οδηγήσετε σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα!

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:  

Η Sherco Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στην πρώτη της επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα στις 29 Οκτωβρίου 2017 στο οινοποιείο Τζιβάνη - Hard Enduro Park στις 10:00 το πρωί. Ελάτε να γνωρίσετε την νεοσύστατη ελληνική εταιρεία και να οδηγήσετε τα νέα μοντέλα του 2018 της Sherco σε μια εκδήλωση που δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία, να οδηγήσουν οι φίλοι του enduro τις γαλλικές μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα.

Τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Sherco του 2018 θα σας περιμένουν σε έναν μοναδικό χώρο στο οινοποιείο Τζιβάνη για να τα οδηγήσετε σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή αποκτώντας την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τα προϊόντα της Sherco στο φυσικό τους περιβάλλον. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες από την Sherco Hellas για τον τρόπο και τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή σας στο Ride A Sherco MY2018.

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 17:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube