.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 09:56

Εnduro Festival 2017

 

Σπερχειάδα 22-24 Σεπτεμβρίου

 

 

Το Worksbike Shop διοργανώνει για δέκατη συνεχόμενη χρονιά το καθιερωμένο Enduro Festival σε συνεργασία με τη νεοσύστατη λέσχη Σπερχειάδας (Λ.Ε.Μ.Σ) στην Σπερχειάδα Φθιώτιδας.

Το όλο event θα έχει σαν χώρο συγκέντρωσης-εκκίνησης και τερματισμού την περιοχή Γόργιαννη,που βρίσκεται 5χλμ πάνω από την πόλη της Σπερχειάδας.Η φετινή σηματοδοτημένη διαδρομή Εντούρο θα έχει συνολικό μήκος περίπου 85χλμ και θα κινείται κατά κύριο λόγο σε μονοπάτια που εναλλάσσονται ανάμεσα σε οξιές, βελανιδιές, έλατα, πλατάνια,ποτάμι κ.α.Η διαδρομή ως επί το πλείστον θα είναι καινούρια,αφού θα χρησιμοποιηθεί μόλις το 20% κάποιων επιλεγμένων μονοπατιών της περσινής διαδρομής.Κάθε 20 περίπου χιλιόμετρα θα υπάρχει πέρασμα από σημεία με νερό,καφέ κλπ.,ενώ στο 40ο χλμ θα είναι το σημείο του ανεφοδιασμού.(χωριό Περιβόλι)

Η γνωστή πίστα MX,πλήρως ανακατασκευασμένη και με το πότισμα σε λειτουργία, περιμένει όσους συμμετέχοντες θέλουν να προπονηθούν, καθώς επίσης και τις εταιρείες που θα διαθέσουν τις μοτοσυκλέτες mx τους για Test Ride. Ακριβώς απέναντι θα υπάρχει ειδικός χώρος για Test Ride μοτοσυκλετών Enduro των εταιρειών που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ  όπως, η GAS-GAS EXTRA PRODUCTS ,η BETA THE FUORISTRADA CO, η TM GRC POWER FACTORY, η SHERCO, η HONDA RED RIDERS ηYAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε και το MIMIKOS MOTO SHOP! Τις ώρες που δε θα γίνεται το Test Ride, ο χώρος θα διατίθεται στους συμμετέχοντες για προπόνηση. Για το φετινό Φεστιβάλ έχει σχεδιαστεί και μια μεγάλη Enduro Special Test (ειδική) σε απόσταση 800 μέτρων από το χώρο της εκδήλωσης η οποία θα είναι ανοιχτή για προπόνηση καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου και όλες τις ώρες.

Για τους φίλους και κατόχους μοτοσυκλετών ON-OFF και BIG ON-OFF το festival προσφέρει οργανωμένη κατασκήνωση σ'ένα πανέμορφο χώρο,δοκιμή μοτοσυκλετών Enduro Racing αλλά και ADVENTURE TOUR που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/10/2016 με εκκίνηση και τερματισμό το χώρο του festival.Η διαδρομή θα κινηθεί προς την περιοχή των Βαρδουσίων και θα διασχίζει με βατούς χωματόδρομους και ελάχιστη άσφαλτο πανέμορφα μέρη της περιοχής όπως το Γαρδίκι,η Γραμμένη Οξιά κλπ.

Για όλες τις εταιρείες,καταστήματα Club κλπ θα υπάρχει συγκεκριμένος οριοθετημένος χωρος όπου θα μπορούν να στήσουν τα περίπτερά τους, ενώ οι μοτοσυκλέτες των συμμετεχόντων θα είναι τοποθετημένες σε ειδικό χώρο/Park Ferme, το ίδιο και τα καύσιμα∙Ο χώρος για τη μεταφορά των καυσίμων θα λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Στον οργανωμένο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν όλες οι παροχές όπως ρεύμα,ζεστό νερό-ντουζ,wc για τους κατασκηνωτές, καθώς επίσης και καντίνα με φαγητό καφέ κλπ,ενώ ο χώρος π0ροσφέρεται και για μπάρμπεκιου! Για όσους δε θέλουν να κατασκηνώσουν και επιθυμούν να μείνουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σπερχειάδος, της Μακρακώμης και των Λουτρών Υπάτης παραθέτουμε παρακάτω κάποια από αυτά και τις τιμές τους για το Φεστιβάλ.Στη συνέχεια ακολουθεί και το πρόγραμμα για το τριήμερο του Φεστιβάλ.

Θέλοντας να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα δέκατα γεννέθλιά μας προσκαλούμε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα τους φίλους της μοτοσυκλέτας σε ένα τριήμερο γεμάτο δράση,κέφι και πάνω απ’όλα καλή παρέα!!!

- Η Γενική Είσοδος για το Enduro Festival για όλο το τριήμερο και όλες τις δραστηριότητες ανέρχεται στην τιμή των 25€!!!

- Στον τερματισμό θα δωθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

                                         

                                                 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΤΙΜΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΤΙΜΗ 1Κ

ΤΙΜΗ 2Κ

ΤΙΜΗ 3Κ

Σπερχειάδα

Ξεν.Γόργιαννη⁎

22360-44800

30.00€

40.00€

45.00€

Σπερχειάδα

Εν.Χαντζής

22360-43297

25.00€

30.00€

40.00€

Μακρακώμη

lirio

22360-24144

27.00€

33.00€

35.00€

Λ.Υπάτης

Hotel Alexakis⁑

22310-59380

       -

40.00€

45.00€

Λ.Υπάτης

Hotel Esperia⁂

22310-59151

25.00€

35.00€

45.00€

Λ.Υπάτης

Hotel Ena⁎⁎⁎⁎

22310-59108

       -

40.00€

40.00€

με πρωϊνό(Μπουφέ)

⁑Για 2βράδια το δίκλινο 70.00€

⁂οι τιμές είναι χωρίς πρωϊνό

⁎⁎⁎⁎οι τιμές είναι με πρωϊνό

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 09:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon