Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 14:31

Ανάκληση γαντιών Spirit Motors Biker’s black leather glove 2.0

 

Προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις

 

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακαλεί τα γάντια μοτοσυκλέτας 'Spirit Motors Biker’s black leather glove 2.0' για πιθανή πρόκληση αλλεργικών αντιδράσεων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Γ.Γ.Β. η ποσότητα χρωμίου που βρέθηκε στα δερμάτινα γάντια 'Spirit Motors Biker’s black leather glove 2.0' (γνωστά παλιότερα ως 'Spirit MotorsSmarty') είναι πολύ υψηλή -µετρηθείσα τιµή ως και 29 mg/kg. Το χρώμιο είναι ευαισθητοποιητής καιµπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις.Το προϊόν δεν συµµορφώνεται µε τον κανονισµό REACH.

Προσοχή λοιπόν, αν έχετε αγοράσει τα παραπάνω γάντια, πετάξτε τα και μην τα φοράτε, ενώ αν τα δείτε σε κάποιο μαγαζί ή e-shop (πωλούνται ακόμα) μείνετε μακριά!

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 14:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube