.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 12:44

Video – “Tουριστικό” ατύχημα με ATV στην Eλούντα της Κρήτης

 

Ένα…. σύνηθες και δυσάρεστο καλοκαιρινό φαινόμενo!

 

 
Στο video που κατέγραψε ο Δημήτρης Μαυροφόρος βλέπουμε ένα ATV με δύο επιβαίνοντες να βγαίνει αδικαιολόγητα από τον δρόμο και να προσκρούει σε στύλο, ενώ ένα ακόμα ATV με έναν επιβάτη που ακολουθούσε, διέγραψε την ίδια περίπου πορεία προσκρούοντας και αυτό σε σταθερό εμπόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΑΤΟΛΗ online όπου και αναρτήθηκε το video, δεν υπήρξαν θύματα ή σοβαροί τραυματισμοί και δύο κορίτσια ηλικίας 22 και 14 χρονών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Οι συγκεκριμένες κοπελιές, πέρα από τα ενθύμια και τις αναμνήσεις, θα κουβαλήσουν στην χώρα τους μερικές γρατζουνιές και κάποιες μελανιές, δεν είναι δυστυχώς όμως έτσι τα πράγματα σε κάθε περίπτωση,  αφού έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα θανατηφόρα και πολύ σοβαρά τροχαία με εμπλεκόμενους τουρίστες, σε γνωστά θέρετρα σε όλη την επικράτεια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 12:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon