.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 17:47

Trans Euro Trail – Τα moto – μονοπάτια της Ευρώπης!

 

Διαδρομές για να γυρίσεις την ήπειρο μας από χώμα!

 

Πίσω από την εξαιρετική πρωτοβουλία με την ονομασία Trans Euro Trail (ΤΕΤ) βρίσκεται μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε την μοτοσυκλέτα και τα ταξίδια περιπέτειας με αυτή.

Τα μέλη του TET που ονομάζονται επόπτες, φτιάχνουν διαδρομές για adventure μοτοσυκλέτες, ο καθένας για την χώρα του, και κάπως έτσι έχει δημιουργηθεί ένας πανευρωπαϊκός χάρτης 36.000 χλμ  που επιτρέπει σε κάποιον να γυρίσει την Γηραιά Ήπειρό από χώμα (σχεδόν).

Στη ιστοσελίδα του TET, μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε GPX αρχεία για κάθε χώρα, ενώ παράλληλα υπάρχουν tips για την διαδρομή, τι να προσέξετε και συμβουλές από τον κάθε επόπτη – πρεσβευτή της χώρας.

Το TET είναι δωρεάν, δεν βγάζει ούτε δίνει κάνεις χρήματα και αποτελεί απλά έναν ιστότοπο από ανθρώπους που αγαπάνε την μοτοσυκλέτα για ανθρώπους που αγαπάνε την μοτοσυκλέτα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.        

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 17:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon