.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 12:47

H MV Agusta “στέκεται στα πόδια της”

 

Oριστικό διαζύγιο με την Mercedes AMG

 

To 25% του μεριδίου που κατείχε η Mercedes AMG έχει περάσει ξανά στα χέρια της MV Agusta, σε μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες,  με τελικό στόχο το 100% της κυριότητας να επιστρέφει στο Varese.

Tο γεγονός αυτός κατέστη δυνατό, μετά την ανακεφαλαιοποίηση της MV Agusta, αφού Ρώσικα επενδυτικά κεφάλαια προσέθεσαν πολύ ρευστό στα ταμεία. Πίσω από αυτό, βρίσκεται η επενδυτική Black Ocean Group και ο μεγιστάνας Timur Sardarov,  με την συμφωνία να προβλέπει την κατοχή του μεγαλύτερου μειοψηφικού πακέτου από τους Ρώσους, όταν ολοκληρωθεί στο 100% η επιστροφή της κυριότητας στην MV Agusta, από την Mercedes AMG.

Στις σχετικές δηλώσεις, τόσο ο Caludio Castiglioni, όσο και ο Timur Saradov, δήλωσαν ευτυχείς, ικανοποιημένοι, αισιόδοξοι για το μέλλον και όλα αυτά τα τυπικά που λέγονται σε τέτοιου είδους συμφωνίες.

Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να έχουμε μια πραγματική, με συνέχεια και δυναμική επιστροφή της MV Agusta στην αγορά!    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 12:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon