.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 10:58

O Donald Trump, “καθαρίζει” για την Harley – Davidson

 

Απαλλάσσει την εταιρεία από πρόστιμα

 

Με moto της προεκλογικής του καμπάνιας το “Make America great again” και με αποδεδειγμένη έλλειψη περιβαλλοντικής συνείδησης, δε μας κάνει εντύπωση το ότι ο Donald Trump, διέγραψε 3 εκατομμύρια δολάρια από το συνολικό πρόστιμο ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε επιβληθεί στην Harley – Davidson.

To πρόστιμο αυτό, το οποίο είχε επιβληθεί επί κυβερνήσεως Obama, είχε να κάνει με την παράνομη πώληση και εγκατάσταση tuning συσκευών της Screaming Eagle σε μοτοσυκλέτες Harley – Davidson, με αποτέλεσμα οι εκπεμπόμενοι ρύποι αυτών, να ξεπερνούν τα οριζόμενα από τη νομοθεσία όρια.

Ανάμεσα στις ποινές της Harley – Davidson λοιπόν, συμπεριλαμβανόταν και μια χρηματικού ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ποσό αυτό, θα κάλυπτε τις ανάγκες για την αντικατάσταση παλαιών σομπών και φούρνων  καύσεως ξύλου, με  νεότερης τεχνολογίας και μικρότερης εκπομπής αιθάλης, σε κοινότητες των Η.Π.Α. που βασίζονται σε αυτή την μέθοδο θέρμανσης / μαγειρέματος.

Ο Donald Trump, ακύρωσε λοιπόν αυτό το πρόστιμο – υποχρέωση για την Harley – Davidson η οποία ωστόσο θα κληθεί να πληρώσει το υπόλοιπο των 12 εκατομμυρίων δολαρίων, που έχει εκδικαστεί ως ποινή.      

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 10:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « RIP Gennady Moisseev (1948 - 2017) Συνεργασία Honda – Υamaha! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon