.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 16:28

16ο Red Bull X-Fighters, 7 Ιουλίου, Μαδρίτη - Δείτε το live!

 

O θεαματικότερος αγώνας!

 

Tην ευκαιρία να παρακολουθήσετε live το θεαματικότερο Freestyle MX event στον κόσμο σας προσφέρει η Red Bull, μέσω του Red Bull TV. Για φέτος, o αγώνας επιστρέφει στο μέρος που έχει δοξαστεί όσο πουθενά αλλού, στην Μαδρίτη. 

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Η στιγμή για το 16ο Red Bull Χ-Fighters, το πιο αναγνωρισμένο Freestyle Motocross event στον κόσμο, έφτασε!Το Red Bull X-Fighters, που μάγεψε το Ελληνικό κοινό πριν από δύο χρόνια προσφέροντας έναν ανεπανάληπτο αγώνα στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, επιστρέφει και φέτος στη γενέτειρά του, την Ισπανία!

Φέτος θα γιορτάσει τα 16 του συνεχή χρόνια και στις 7 Ιουλίου η Μαδρίτη θα υποδεχθεί τους καλύτερους αναβάτες FMX στον κόσμο, οι οποίοι θα αγωνιστούν μπροστά σε 20,000 θεατές στη διάσημη Plaza de Toros de Las Ventas.

Φετινή έκπληξη του αγώνα είναι η απουσία του 4 φορές Γάλλου νικητή Tom Pagès. Ο Pagès δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο του και καθώς δεν έχει προλάβει να επανέλθει, όπως ήλπιζε, ύστερα από την επέμβαση που έκανε, θα τον αντικαταστήσει ο Γερμανός Luc Ackermann.
 
Ο δρόμος προς την πολυπόθητη νίκη τώρα είναι ανοιχτός για τους τέσσερις πρώην Red Bull X-Fighters πρωταθλητές: οι Clinton Moore (AUS), Josh Sheehan (AUS), Levi Sherwood (NZL) και ο Ισπανός Dany Torres. Μαζί με τους Rob Adelberg (AUS), Taka Higashino (JPN), Adam Jones (USA), Harry Bink (AUS) και Maikel Melero (ESP) συμπληρώνουν την αγωνιστική δεκάδα, η οποία ολοκληρώνεται με τους δυο αθλητές που ψήφισε ο κόσμος, τους Fred Kyrillos (BRA) and Chris Meyer (ESP).

Ποιός θα ανέβει στο βάθρο του 16ου Red Bull Χ-Fighters;

Δείτε LIVE το Red Bull X-Fighters από τη Μαδρίτη στο Red Bull TV - Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 23:00.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 19:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon