.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 17:06

Παρέλαβε το Red Dot βραβείο ο Μάριος Νικολαΐδης της DNA

 

Διάκριση για τα DNA φίλτρα και την Ελλάδα! 

 

Σε μια λαμπρή τελετή στην Γερμανία, έγινε η απονομή των διεθνούς εμβέλειας βραβείων σχεδιασμού “Red Dot”, ένα εκ των οποίων απονεμήθηκε, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, στην καταξιωμένη εταιρεία DNA Filters για τα Universal Leather Top φίλτρα της, στην κατηγορία Product Design. 

Είναι η δεύτερη φορά που η DNA βραβεύεται για την σχεδίαση των φίλτρων της με Red Dot Award και πλέον τα συγκεκριμένα φίλτρα θα κοσμούν το μουσείο του κέντρου design του Essen. 

Πέρα από την ξεχωριστή διάκριση για τους Mάριο και Ντίνο Νικολαίδη, τους ανθρώπους πίσω από την DNA δηλαδή, η βράβευση αυτή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός και ελπίδα για την ελληνική επιχειρηματικότητα γενικότερα. 

Το όραμα αυτών των δύο ανθρώπων, αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, συνέπεια και αφοσίωση, όλα είναι δυνατά, ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 17:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon