.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 13:23

Mέσω internet οι αιτήσεις για τα ανασφάλιστα

 

Τουλάχιστον γλυτώνεις κάτι από την ταλαιπωρία

 

Μετά το αλαλούμ που προκλήθηκε με τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα και τις πολλές περιπτώσεις λάθους, που οφείλονταν σε ελλιπή στοιχεία των ενεχόμενων υπηρεσιών, στους ανενημέρωτους πίνακες καταχωρήσεων και γενικά… στο γραφειοκρατικό τέρας, οι πολίτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία... να διορθώσουν μόνοι τους τα λάθη του συστήματος!

Όχι πείτε σε ποια άλλη χώρα παρέχονται αυτές οι εκπληκτικές ευκαιρίες; Σε καμία! 

Για να χρυσώσουν το χάπι λοιπόν, οι κρατικές υπηρεσίες προσφέρουν την δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για την διευθέτηση των λαθών στο σύστημα. Διαδικτυακά. Αμέ! Χωρίς να σηκωθείτε από τον καναπέ σας! 

Επισκέπτεστε λοιπόν αυτή την διεύθυνση και υποβάλετε το αίτημα σας, για να καταχωρηθεί –επιτέλους- το όχημα σας ως «κατεστραμμένο από εταιρεία ανακύκλωσης», «κλεμμένο», «μεταβιβασμένο», «απαχθέν από εξωγήινους» κ.ο.κ. ώστε να απαλλαγείτε για πάντα (καλά, μην παίρνετε και όρκο) από το χαράτσι και την ρετσινιά του “ανασφάλιστου”.

Σε ευχαριστούμε ελληνικό δημόσιο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 17:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon