.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 17:39

3ο Φιλικό Trail Ride 2017

 

Στις 23 Απριλίου, στα Καλάβρυτα

 

Μία εβδομάδα μετά το Πάσχα, στις 23 Απριλίου, στα Καλάβρυτα θα πραγματοποιηθεί το 3ο Φιλικό Trail Ride της χρονιάς. Παράλληλα θα γίνει και ο πρώτος αγώνας με οχήματα 4Χ4. Με νέους κανονισμούς, νέο πλάνο (Regularity) και νέες ιδέες.

Τα «καραφλά», τα «κρυφά της Κούτελης», οι ανηφόρες της Κερπινής και η καταπράσινη μαγεία του Βουραϊκού σε συνδυασμό με τα γύρω παραδοσιακά χωριά, τη Ζαχλωρού, τον «Οδοντωτό» και τις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, και μια φανταστική διαδρομή off roadδιασκέδασης!


Οι νέοι κανονισμοί Regularityγια τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ: http://omae-epa.gr/index.php/regulations/regulations-auto-2017/genikoi-kanonismoi-2017όπου μπορείτε να τους «κατεβάσετε». Ο «Στόχος» του παιχνιδιού ΔΕΝ είναι η απόλυτη ταχύτητα και ο μικρότερος χρόνος, αλλά η ακρίβεια με την οποία θα ακολουθήσουν οι αγωνιζόμενοι την διαδρομή του αγώνα, με βάση την δοθείσα μέση ωριαία ταχύτητα η οποία θα είναι ΠΑΝΤΑ εφικτή από ΟΛΑ τα οχήματα, εκτός βέβαια απροόπτου (χάσιμο, βλάβη κτλ).

Η διαδρομή θα είναι ελάχιστης δυσκολίας, βατή για ΟΛΟΥΣ, και το μήκος της θα είναι 120 χιλιόμετρα!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής για την Φιλική βόλτα είναι 20 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες και 30 ευρώ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα, ενώ για τον Αγώνα TrailRide 4X4 Regularityτο κόστος ανέρχεται σε 100€. Να σημειωθεί ότι για τον αγώνα των αυτοκινήτων 4Χ4 ΔΕΝ απαιτείται αγωνιστική άδεια (license)καθώς θα εκδοθεί ημερήσια license για οδηγό και συνοδηγό, των οποίων το κόστος συμπεριλαμβάνεται στο παράβολο συμμετοχής.

Η Εκκίνηση θα δοθεί σχετικά αργά, 10:00 – 11:00 ώστε να μπορέσουν να έρθουν οι φίλοι από μακριά αυθημερόν. Φυσικά, για όσους έρθουν από το Σάββατο, επιφυλάσσονται αρκετές εκπλήξεις!

Στην ιστοσελίδα http://kalavrita-hotels.gr/ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για καταλύματα και ξενοδοχεία ενώ σύντομα στην ιστοσελίδα www.offroadteam.gr θα ανέβουν ανάλογες προσφορές.

Για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.Κι από παπί, μέχρι…

Το TrailRide στηρίζουν η BFGoodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το ChalidiasElectrics, το GRCPowerFactory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στo 6936660300 (Δημήτρης Αθανασουλόπουλος)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 17:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon