.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 14:41

Ducati Dream Tour 2017

 

Οργανωμένες τριήμερες εκδρομές οδήγησης Ducati στην Ιταλία!

 

Η Ducati δείχνει να έχει πιάσει καλύτερα από όλους το θέμα «προσφορά εμπειριών μοτοσυκλέτας». Μετά την ανακοίνωση των Ducati Riding Experience 2017 και Ducati Scrambler - Days of Joy 2017, τώρα ανακοινώνεται το Ducati Dream Tour 2017. Με λίγα λόγια, περάστε ένα φανταστικό τριήμερο στην Ιταλία, οδηγώντας ένα Ducati από τη νέα γκάμα του 2017!

Πώς θα σας φαινόταν ένα τριήμερο ταξίδι στην Ιταλία, για να οδηγήσετε μια μοτοσυκλέτα από τη νέα γκάμα 2017 της Ducati σε οργανωμένο event, διασχίζοντας φανταστικές διαδρομές;!

To πρόγραμμα Ducati Dream Tours 2017 αφορά σε τέσσερις τριήμερες διοργανώσεις από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, με τις δηλώσεις συμμετοχών να έχουν ανοίξει.

Κάθε τριήμερο περιλαμβάνει περισσότερα από 600 χιλιόμετρα στα Απέννινα, σε δρόμους που η Ducati χρησιμοποιεί για δοκιμές και εξέλιξη των μοτοσυκλετών της.

Οι μοτοσυκλέτες που περιλαμβάνονται στον στόλο των Ducati Dream Tours είναι οι εξής: Multistrada 1200 S, Multistrada 950, SuperSport, Monster 1200 kai Monster 797.

Οδηγοί των αναβατών στα Dream Tours της Ducati θα είναι ο πρώην αναβάτης του Rally Dakar Beppe Gualini και η ομάδα του.

Οι συμμετέχοντες θα μείνουν στο ξενοδοχείο Borgo Conde resort κοντά στο Forli, όπου θα απολαύσουν τα καλύτερα πιάτα και κρασιά της ιταλικής κουζίνας.

Η έναρξη του Ducati Dream Tours 2017 περιλαμβάνει επίσκεψη στο εργοστάσιο της Ducati στο Borgo Panigale, και στο νέο μουσείο της φίρμας. Κατόπιν έχουμε τεχνική ενημέρωση, παράδοση μοτοσυκλετών στους συμμετέχοντες, και έναρξη της οδήγησης.

Την πρώτη ημέρα οι αναβάτες θα διασχίσουν 180 χιλιόμετρα, 235 τη δεύτερη και 225 την τρίτη. Ο μέγιστος αριθμός αναβατών σε κάθε μέρα είναι μόλις 12!

Οι αναβάτες καλούνται να έχουν διαθέσιμο για επίδειξη το δίπλωμα οδήγησης τους, και να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (δερμάτινο ή συνθετικό jacket & παντελόνι με προστασίες, back protector, full-face κράνος, γάντια και μπότες).

Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να νοικιάσετε επίσημο εξοπλισμό αναβάτη της Ducati –σημειώστε πως πρέπει να το δηλώσετε με τη δήλωση συμμετοχής σας.

Οι ημερομηνίες των Ducati Dream Tours 2017 είναι οι εξής:

  • 22-24 Μαΐου
  • 30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου
  • 21-23 Ιουλίου
  • 1-3 Σεπτεμβρίου

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να κάνετε κράτηση, δείτε ΕΔΩ.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 14:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon