.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 16:20

Honda Goldwing – Ανάκληση και στις Η.Π.Α. ξανά

 

Λόγω του ελαττωματικού αερόσακου

 

Για το τεράστιο θέμα που έχει προκληθεί με τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata σας είχαμε γράψει το περασμένο καλοκαίρι, όταν και η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda, Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, πραγματοποίησε ανάκληση 11 Honda Goldwing στη χώρα μας.

Τα προβλήματα εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει ακόμη για την ιαπωνική εταιρία, καθώς, σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας asphaltandrubber, άλλη μία πολύ μεγάλη παρτίδα Honda Goldwing ανακαλείται στις Η.Π.Α., για τον ίδιο λόγο, από την Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας της χώρας (National Highway Traffic Safety Administration- NHTSA).

Η ανάκληση αφορά 882 μοτοσικλέτες παραγωγής 2006-2009 αλλά και μοντέλα παραγωγής 2012. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ανάκληση πραγματοποιείται εξαιτίας του ελαττωματικού μηχανισμού ενεργοποίησης του αερόσακου, ο οποίος σε περίπτωση ενεργοποίησής, ενδέχεται να φουσκώσει τον αερόσακο περισσότερο από αυτό που έχει ορίσει ο κατασκευαστής με αποτέλεσμα ακόμη και να τον σκίσει προκαλώντας τραυματισμό στον αναβάτη. Για την χώρα μας δεν έχει ανακοινωθεί, προς το παρόν, άλλη ανάκληση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 16:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon