.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 12:14

BMW Cruise e-Bike Limited Edition

 

Ξεχωριστό όπως και το BMW i8 Protonic Dark Silver edition

 

To BMW Group συνεχίζει τη δυναμική του παρουσία στο χώρο του ποδηλάτου με μία σειρά αποκλειστικών, ειδικών εκδόσεων μοντέλων ποδηλάτων και πιο συγκεκριμένα με ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής του καινοτόμου e-Bike: το BMW Cruise e-Bike Protonic Dark Silver.

Η νέα έκδοση -με περιορισμένη παραγωγή στα 300 κομμάτια- ξεχωρίζει χάρη στην αποκλειστική χρωματική φιλοσοφία της: Το φινίρισμα Protonic Dark Silver είναι ασορτί με το επίσημο χρώμα του BMW i8 special edition, που πρόσφατα έκανε την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Τα στεφάνια των τροχών σε λαμπερή απόχρωση Electric Blue υπογραμμίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του ποδηλάτου.

Όπως το αυτοκίνητο από το οποίο είναι εμπνευσμένο, το BMW Cruise e - Bike Limited Edition προσφέρει μοναδική απόλαυση στον ποδηλάτη χάρη στο υβριδικό του σύστημα κίνησης: Το Performance-Line drive με μπαταρία 400-Wh υποστηρίζει τα πεντάλ σε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα -ECO (+50%) έως TURBO (+275%)-, μέχρι την τελική ταχύτητα των 25 km/h με ηλεκτρική υποβοήθηση. Το σύστημα 10 ταχυτήτων διασφαλίζει ιδανική μετάδοση – τόσο στην ανάβαση απότομων πλαγιών όσο και σε γρήγορες επίπεδες διαδρομές.

Κάθε ποδήλατο περιορισμένης παραγωγής συνοδεύεται από πιστοποιητικό και ειδικό σήμα.

Το BMW Cruise e - Bike Limited Edition διατίθεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

Τα υπόλοιπα μοντέλα BMW καθώς και ο εξοπλισμός ποδηλάτη διατίθενται επίσης στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στη σχετική σελίδα www.bmw.gr/lifestyle.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής (περιλ. ΦΠΑ): BMW Cruise e-Bike Limited Edition: €3,780

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 19:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon