.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 18:05

Kawasaki ZX 10R 2016

 

Εμπνευσμένο από τα WSBK!

 

 

Η Kawasaki ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει ένα αναμεωμένο ZX 10R σύμφωνα με τις επιταγές του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbike. Η τελευταία γενιά ZX 10R των Ninja θα έχει βελτιώσεις από την ομάδα της Kawasaki στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση που συνοδεύει και την φωτογραφία "teaser".

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: Η Kawasaki θα παρουσιάσει μία Ninja ZX-10R με βελτιώσεις από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα με άμεση σχέση με αυτήν που ο Tom Sykes κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike του 2013, και οδήγησε τον Jonathan Rea στις επιτυχίες την φετινή χρονιά.

Το σχήμα της νέας Ninja θα είναι μόνο μία από τις αλλαγές ενώ τις υπόλοιπες θα πρέπει να πλησιάσει κανείς κοντά για να τις δει. Κυριότερες θα αφορούν στις αναρτήσεις και στο σύστημα των φρένων.
Άλλωστε η καμπάνια για την προβολή της νέας ZX10R είναι “Get Closer”, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα, αφού αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Οκτώβριο, σε μία εκδήλωση για δημοσιογράφους, στην Kawasaki Racing Team, στην Βαρκελώνη.

Ο Project Leader της KHI, Yoshimoto Matsuda, δήλωσε πως, ''με το νέο μοντέλο έχουμε εστιάσει την βελτίωση συνολικά στην απόδοση κινητήρα και πλαισίου και είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες που πήρε το τμήμα εξέλιξης του KHI από την Kawasaki Racing Team και τους αναβάτες Jonathan Rea και Tom Sykes δημιούργησαν την πιο ανταγωνιστική Ninja ZX-10R μέχρι στιγμής. Μία μοτοσυκλέτα που νιώθει σαν το σπίτι της στην πίστα, αλλά και με κορυφαίες δυνατότητες σε καθημερινή χρήση.”

Θα περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο όπου θα την δούμε στην EICMA, αν και μέχρι τότε σίγουρα θα έχουν κάνει την εμφάνιση τους αρκετές φωτογραφίες, πληροφορίες και video teasers.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 18:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon