.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 22:50

Kawasaki Ninja H2 2015 – Το fairing!

 

Είναι superbike!

Η πρώτη φωτογραφία που δείχνει το fairing της νέας Kawasaki Ninja H2 δείχνει ότι άξιζε ο κόπος της αναμονής! Τελικά η μοτοσυκλέτα είναι superbike, με ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα και ελαστικό slick, χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να σημαίνουν ότι δεν θα είναι μοτοσυκλέτα παραγωγής – ή θα έχει περιορισμένη παραγωγή με στόχο αγωνιστική χρήση – γεγονός που περιπλέκεται πάλι με την χρήση του κινητήρα turbo. Φήμες πάντως λένε ότι η εικονιζόμενη είναι η αγωνιστική έκδοση, άγνωστο όμως, για ποιο είδος αγώνων.

Στο μπροστινό τμήμα του fairing που εμφανίζεται στην φωτογραφία βλέπουμε ξεκάθαρα τα αεροδυναμικά βοηθήματα στο πλάι του fairing αλλά και στη θέση των καθρεπτών.
Το υλικό κατασκευής του fairing είναι το carbon, ενώ στην θέση των φωτιστικών σωμάτων υπάρχουν – μέχρι στιγμής τουλάχιστον- αεραγωγοί. Το σχήμα είναι επιθετικό, τέτοιο που δείχνει ότι η επίτευξη υψηλής τελικής ταχύτητας είναι ένας από τους στόχους που έχει θέσει η Kawasaki. Άλλωστε οι φήμες λένε ότι δεν θα υπάρχει κάποιας μορφής κόφτης περιορισμού της τελικής ταχύτητας, ενώ η δύναμη θα κυμανθεί από 225 έως 300 ίππους!
Η αεροδυναμική σχεδίαση του νέου H2 Ninja θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική ταχύτητα που σκοπεύει η εταιρία να βγάλει, ενώ τα αεροδυναμικά βοηθήματα θα φροντίσουν να παραμείνει στο έδαφος.
Αρκεί να μάθουμε αν μία τέτοια μοτοσυκλέτα, όπως η εικονιζόμενη, θα φτάσει ποτέ στα χέρια ιδιωτών, ή είναι απλά μία άσκηση της Kawasaki για να τονίσει τον χαρακτήρα των Ninja, ή για να ασκήσει πίεση και να δημιουργήσει μία νέα κατηγορία hyperbike.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon