.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 13:37

Kawasaki Ninja H2 – H2R 2015 - Όλες οι φωτογραφίες!

 

Σε δύο εκδόσεις

 

Σε λίγες ώρες η Kawasaki θα παρουσιάσει και επίσημα το νέο Ninja H2 σε δύο εκδόσεις. Από τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που έχουμε βλέπουμε ότι θα παραχθεί σε απλή, H2 και σε racing H2R, έκδοση.

Σε δύο εκδόσεις

Ακόμη απομένουν μερικές ώρες προκειμένου να αποκαλυφθεί και επίσημα η νέα hyperbike της Kawasaki στην έκθεση Intermot, ωστόσο, η racing H2R έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της. Έχουμε ακούσει, και περιμένουμε να επιβεβαιώσουμε, το γεγονός ότι η μία έκδοση θα αποδίδει 225 ίππους και η racing 300 ίππους - ανακοινώθηκε στους 296! Η ταχύτητα υπολογίζεται σε 200μίλια τελικής - 321 χιλιόμετρα!

Το σίγουρο είναι ότι οι μοτοσυκλέτες θα χρησιμοποιούν πλαίσιο χωροδυκτίωμα, Trellis Design, κατασκευασμένο από σωλήνες στρογγυλής διατομής, βαμμένο σε πράσινο χρώμα και έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία ώστε να συνδυάζει την ελαστικότητα που απαιτείται ώστε να παρέχει έλεγχο σε μεγάλες ταχύτητες, την ακαμψία για σταθερότητητα αλλά και την πληροφόρηση προς τον αναβάτη. Τα περιφερειακά fairing και ουρά είναι κατασκευασμένα από carbon ενώ διαθέτει μονόμπρατσο ψαλίδι. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Kawasaki δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιο πλαίσιο και ψαλίδι, αλλά ούτε και στην χρήση carbon.

Στις φωτογραφίες επίσης φαίνονται και τα αεροδυναμικά βοηθήματα ενώ και οι καθρέπτες έχουν ενσωματωθεί σε αυτά. Η ουρά περιλαμβάνει μόνο την θέση του οδηγού, ενώ η μοτοσυκλέτα συνολικά, ειδικά στο μπροστινό της τμήμα, θυμίζει λίγο από transformers και είμαστε περίεργοι αν θα μεταμορφώνεται σε… πύραυλο! Αξίζει να σημειωθεί ότι το σήμα της Kawasaki απουσιάζει από την νέα μοτοσυκλέτα και τόσο στο μπροστινό τμήμα του fairing, όσο και στην άνω πλάκα, συναντάμε το River Mark Logo, το σήμα της Kawasaki Heavy Industries. Τα ελαστικά είναι 120/60R-17 για μπροστά και για πίσω 190/65R-17 της Bridgestone V01 slick.

Βλέπουμε stabilizater τιμονιού της Ohlins τοποθετημένο στην άνω πλάκα, ακτινικής τοποθέτησης τετραέμβολες δαγκάνες της Brembo, εξάτμιση 4 σε 1 κοντή, στην δεξιά πλευρά, αλλά και την τουρμπίνα του να βρίσκεται τοποθετημένη στο πίσω μέρος των κυλίνδρων του τετρακύλινδρου εν σειρά κινητήρα χωρητικότητα 998 κυβικών εκατοστών. Αυτός, διαθέτει τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο και σύστημα κίνησης DOHC, και φυσικά ψεκασμό. Διαθέτει οθόνη LCD με στροφόμετρο κεντρικά τοποθετημένο και ενδείξεις μέσα του, αλλά και κοντέρ δεξιά, με ένδειξη ταχυτήτων, ταχυμέτρου, καυσίμου και στην συγκεκριμένη φωτογραφία, το Traction Control είναι επιλεγμένο στην θέση 1. Να φανταστούμε ότι θα έχει ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει από άποψη ηλεκτρονικών συστημάτων;

Φωτογραφίες

Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 13:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Ninja H2 2015 – Το fairing! Kawasaki Versys 650 – 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon