.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 17:13

Kawasaki Versys 1000 2022 - Χρώματα και εκδόσεις της τριμελής Adventure οικογένειας

Η τριμελής οικογένεια των Kawasaki Versys 1000 (SE, S και η βασική έκδοση) δέχθηκε νέα χρώματα για το 2022, παραμένοντας αναλλοίωτη σε σχέση με το 2021 όσον αφορά στους υπόλοιπους τομείς.

Ο μεγάλος αδελφός είναι φυσικά το Kawasaki Versys 1000 SE, η μόνη εκ των τριών εκδόσεων που έρχεται με ηλεκτρονικές αναρτήσεις της Showa με τεχνολογία Skyhook, ενώ παράλληλα διαθέτει όλα τα κομφόρ που επιθυμεί ο αναβάτης που θέλει να κάνει με άνεση τον γύρο του κόσμου.

Η έκδοση S είναι ο μεσαίος αδελφός της οικογένειας, που διαθέτει όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα του SE (Cruise Control, IMU, Traction Control, Power Modes, Riding Modes, Shifter, ABS), δίχως όμως τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις.

Τόσο η έκδοση SE όσο και η S έχουν full LED φώτα, Cornering Lights, TFT οθόνη οργάνων με συνδεσιμότητα, μεγάλη ζελατίνα και χούφτες.

Σημειώστε πως εξοπλισμένα με βαλίτσες και top case, τα αδέλφια S και SE θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο 2022 και σε μια ποικιλία έξτρα εκδόσεων με τις ονομασίες Tourer και Grand Tourer.

Τέλος, η βασική έκδοση είναι ο μικρός αδελφός, που θα βοηθήσει αρκετούς αναβάτες με χαμηλό budget να γνωρίσουν την οικογένεια Versys 1000.

Η βασική έκδοση διαθέτει τον ίδιο κινητήρα αλλά και το πλαίσιο των μεγάλων αδελφών, δίχως όμως πολλά φρου-φρου κι αρώματα, όπως τα Cornering Lights, η TFT οθόνη, τα Riding Modes, το shifter, την εξαιρετικά ανθεκτική βαφή των S & SE, κλπ., ενώ φυσικά δεν έχει και ηλεκτρονικές αναρτήσεις.

Τα χρώματα για το 2022 έχουν ως εξής:

Versys:

  • Candy Lime Green/Metallic Spark Black

Versys S και Versys SE:

  • Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Spark Black
  • Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 17:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon