.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 12:46

Η Kawasaki ετοιμάζει αποκαλυπτήρια για πέντε νέα μοντέλα

Με ένα σύντομο βίντεο η Kawasaki προαναγγέλλει την παρουσίαση τριών τετράτροχων και δύο μοτοσυκλετών στις 26 Ιανουαρίου 2021.

Αν και διαρκεί μόλις 27 δευτερόλεπτα, το ορεκτικό αυτό βίντεο μας δίνει μερικές πρώτες πληροφορίες για το τι να περιμένουμε. Αριστερά εμφανώς βλέπουμε τρία τετράτροχα μοντέλα που ανήκουν στον χώρο των UTV ή/και SxS (side by side), πιθανότερα νέες εκδόσεις των Mule (UTV) και Teryx (SxS).

Δίπλα τους υπάρχουν δύο μοτοσυκλέτες, εκ των οποίων η μικρότερη συνδέεται οπτικά με τη διάσχιση ενός χωμάτινου μονοπατιού και θα μπορούσε εύκολα να είναι είτε ένα μικρό KLX ή ένα ανάλογο ΚΧ. Αυτή τη στιγμή η Kawasaki διαθέτει σε πολλές αγορές του κόσμου, όπως αυτή των ΗΠΑ, τέτοια μοντέλα με κινητήρες 65, 85 και 100 cc για τα ΚΧ, καθώς και τα KLX110 και 140.

Η αριστερή μοτοσυκλέτα ωστόσο, αυτή που φαίνεται ψηλότερη, είναι ίσως και η πιο ενδιαφέρουσα της συγκεκριμένης παρέας. Το οπτικό υλικό που της αφιερώνεται στο βίντεο μας δείχνει μια μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης να οδηγιέται σε εύκολο χώμα, σε κροκάλα αλλά και σε άσφαλτο.

Θα μπορούσε αυτό να υπονοεί την επιστροφή κάποιου on-off όπως το KLR650; Ίσως, μιας το θρυλικό on-ff παρέμενε στη γκάμα της εταιρείας σε αρκετές χώρες και ειδικά στις ΗΠΑ παρέμενε δημοφιλέστατο ως και το τέλος του 2018 που σταμάτησε η παραγωγή του, με πολύ κόσμο να "φωνάζει" διαδικτυακώς στην Kawasaki ποθώντας την αντικατάστασή του.

Αυτό που θα πρέπει να έχουμε υπόψη είναι πως το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε στην αμερικανική ιστοσελίδα της Kawasaki και η στόχευση των νέων αυτών μοντέλων γίνεται ακόμη πιο προφανής όταν βλέπουμε την ώρα της παρουσίασης να δίνεται σε PST, Pacific Standard Time, κοινώς σε ώρα της ζώνης του Ειρηνικού Ωκεανού των ΗΠΑ, ήτοι τη δυτική ακτή όπου βρίσκεται και το επίκεντρο της αμερικανικής αγοράς μοτοσυκλέτας, στην Καλιφόρνια. Για την ιστορία, 

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 15:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon