.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 10:59

Kawasaki – Μας προετοιμάζει για το νέο ZX-6R

Αναρτήθηκε “teaser” μικρής διάρκειας στο twitter

Στον επίσημο λογαριασμό της Kawasaki USA στο twitter, αναρτήθηκε ένα μικρής διάρκειας video, που απλά δείχνει τέσσερις μοτοσυκλέτες να διασχίζουν ένα δρόμο το βράδυ. Το πλάνο είναι μακρινό, ενώ το σκοτάδι αλλά και το κόντρα φως από τους προβολείς των μοτοσυκλετών δεν επιτρέπον να διακρίνει κανείς πράγματα, πέραν του –τουλάχιστον βάση της… σιλουέτας των μοτοσυκλετών- πρόκειται για supersport / superbike μοντέλα.

kawasaki zx6r

Το hashtag που συνοδεύει το video είναι το #ForTheFearless (για τους ατρόμητους), ενώ στο τέλος αναγράφεται και η ημερομηνία 10/11/2018, η οποία προφανώς και αφορά την ημερομηνία  παρουσίασης του “μυστήριου” αυτού μοντέλου. Διευκρινίζουμε ότι δεν είναι 10 Νοεμβρίου, οι Αμερικάνοι γράφουν πρώτα τον μήνα και μετά την τρέχουσα ημερομηνιακή ημέρα, οπότε είναι 11 Οκτωβρίου, δηλαδή, αύριο!

Τώρα σε ότι αφορά στο ποιο είναι το μοντέλο που θα παρουσιαστεί, όπως έχουμε ήδη “προετοιμαστεί” από διάφορα στοιχεία και διαρροές (ΕΔΩ και ΕΔΩ), αυτό είναι το νέο ZX-6R, που θα σηματοδοτήσει της επιστροφή της Kawasaki στην κατηγορία των Supersport.

Υπομονονή μέχρι αύριο λοιπόν, όπου θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια!


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon