.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:56

Ινδονησία – Δίκυκλο καρφώθηκε σε στέγη σπιτιού, σώες οι αναβάτριες του!

Οι δύο γυναίκες, σαν από κάποιο θαύμα, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά!

Η Ινδονησία είναι ένα κράτος εκατομμυρίων, τόσο σε πληθυσμό όσο και σε δίκυκλα που κυκλοφορούν στους δρόμους, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ, τα μηχανάκια στην χώρα ξεπερνούν τα 125 εκατομμύρια (!!!), οπότε φαντάζεστε τι γίνεται! Τόσα πολλά δίκυκλα σημαίνει, στατιστικά και μόνο, και πολλά ατυχήματα και το περιστατικό με το οποίο ασχολούμαστε εδώ, είναι μεν ένα από αυτά, αλλά έχει και κάτι από θαύμα μέσα του!

Πιο συγκεκριμένα, δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, ξέφυγε από τον έλεγχο της οδηγού ή «έμεινε» από φρένα, με αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο και να καρφωθεί σε στέγη σπιτιού. Σε μία απίστευτη τροπή των πραγμάτων, οι δύο γυναίκες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ειδικά αν προσέξετε και τι φορούν -οτιδήποτε άλλο πέρα από εξοπλισμό μοτοσυκλέτας, δηλαδή! Το συμβάν έλαβε χώρα στις 13 Μαρτίου, ήτοι την περασμένη Τετάρτη. Δείτε παρακάτω και ένα σύντομο βίντεο από... το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, στο X-Twitter.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 10:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon