.
Κατηγορία Kawasaki
Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 15:13

2019 Kawasaki H2: +31 άλογα και αυτοεπισκευαζόμενη βαφή

Συνεχίζει τις πρωτοτυπίες η Kawasaki

Πρόκειται για τη μοναδική μοτοσυκλέτα παραγωγής με υπερσυμπιεστή στην παγκόσμια αγορά αυτή τη στιγμή. Το Η2 είναι το βασικό μοντέλο της οικογένειας και η Kawasaki μόλις ανακοίνωσε μια σειρά βελτιώσεων για το μοντέλο του 2019.

Η αρχή γίνεται από τον τίτλο: +31 άλογα, για να πάει η απόδοση από τα 200 στα 231 αισίως. Σύμφωνα με την Kawasaki, οι αλλαγές στο μοτέρ δεν επηεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, η οποία παραμένει στα ίδια επίπεδα με πριν, χάρη σε μια σειρά αλλαγών με εξαρτήματα που προέρχονται από το H2 SX.

hi 19ZX1002J 205GY1DLS1CG A

Αυτές περιλαμβάνουν νέο φιλτροκούτι, εισαγωγές αέρα, μπουζί και την κεντρική μονάδα ECU - αλλά όχι και τον διαφορετικά σχεδιασμένο υπερσυμπιεστή του SX.

Παράλληλα, το νέο Η2 θα φορά τις καινούργιες δαγκάνες της Brembo, Stylema, οι οποίες προσφέρουν καλύτερη ψύξη για τα τακάκια, πιο άμεση και προοδευτική απόκριση και καλύτερη θερμική διαχείριση των υγρών φρένων.

Το Η2 του 2019 θα κοσμείται από ένα καινούργιο έμβλημα στον υπερσυμπιεστή, καθώς και τα όργανα με την έγχρωμη οθόνη του SX που διαθέτουν και συνδεσιμότητα Bluetooth με την εφαρμογή Rideology app.

hi 19ZX1002J 205GY2FMEA1CG A

Τέλος, η Kawasaki πρωτοπορεί ενσωματώνοντας μια νέας τεχνολογίας αυτοεπισκευαζόμενη βαφή που εξέλιξε, η οποία μόλις βρεθεί σε θερμό περιβάλλοντα αέρα εξαφανίζει τις μικρο-γρατζουνιές και γδαρσίματα σε ελάχιστο χρόνο.

Το νέο Η2 θα παρουσιαστεί το ερχόμενο φθινόπωρο σε ένα από τα μεγάλα διεθνή σαλόνια, είτε στην Κολωνία (Intermot) τον Οκτώβριο ή στο Μιλάνο (EICMA) τον Νοέμβριο.

hi 19ZX1002J 201GY2ALFB2CG A

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 15:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon