.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:41

Husqvarna Svartpilen 801/901 2024 - Κι άλλο teaser στη δημοσιότητα

Όσο περνούν οι μέρες, βλέπουμε και περισσότερο από την μοτοσυκλέτα.

Θέλει η Husqvarna να κρυφτεί, και η χαρά... δεν την αφήνει! Το ότι έρχονται νέα Svartpilen και Vitpilen, στα 801 ή 901 "ονομαστικά" κυβικά, είναι γνωστό και πριν λίγες ημέρες, είχαμε δει και το πρώτο teaser. Τώρα, ήρθε και το δεύτερο και είναι κάπως πιο αποκαλυπτικό, οδηγώντας σε και σε κάποια επιπλέον συμπεράσματα.

Αρχικά, μάλλον μιλάμε -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- για παρουσίαση του Svartpilen, καθώς η τοποθεσία του video σε μία πίστα flat track, μάλλον προδίδει την ταυτότητα του μοντέλου. Από τα σύντομα και άκρως επιλεκτικά πλάνα, προφανώς δεν είναι δυνατόν να καταλάβεις ποιος από τους κινητήρες LC8c θα χρησιμοποιηθεί -αναμένεται είτε αυτός της σειράς 790 του KTM Group, είτε αυτός των 890. Στο βίντεο παίρνουμε μία ιδέα και για τον ήχο της μοτοσυκλέτας, αλλά και για τον εξοπλισμό της -ξεχωρίζουν οι αναρτήσεις της WP, για παράδειγμα.

Περισσότερα θα μάθουμε -επίσημα- στις 5 Μαρτίου, όταν και παρουσιάζεται το μοντέλο, στο ενδιάμεσο φυσικά και περιμένουμε περισσότερο υλικό με την μορφή teasers ή «διαρροών»... Δείτε το ανάλογο βίντεο παρακάτω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon