.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 11:17

Husqvarna Motocross 2013

 

 

Σημαντικές αλλαγές στα 250!

 

 



Μετά τις σημαντικές αλλαγές που έκανε στα πλαίσια, τις αναρτήσεις και τους κινητήρες των τετράχρονων 250 το 2012, η Husqvarna συνεχίζει τη βελτίωση των μοντέλων.
Η κόκκινη κεφαλή που είδαμε στα μοντέλα 2012 υπάρχει και για φέτος και χρησιμοποιείται στους κινητήρες με κυβισμό 250 / 310. Αυτή διαθέτει διαφορετικές εισαγωγές και εξαγωγές καυσίμου, αλλά και νέες βαλβίδες τιτανίου. Επίσης, το έμβολο είναι ελαφρύτερο και κατασκευασμένο με τεχνολογία Formula 1 όπως και ο νέος κύλινδρος, ενώ ο νέος ψεκασμός της Keihin EFI με το σώμα ψεκασμού 46mm υπάρχει και στο μοντέλο 2013. Οι νέοι εκκεντροφόροι υπόσχονται περισσότερη πίεση στις βαλβίδες που πλέον είναι μεγαλύτερες σε διάμετρο. Τα ψυγεία του 250 είναι ενισχυμένα για περισσότερη αντοχή, ενώ τοποθετήθηκε μαγνήτης στην τάπα του λαδιού για αποβολή των ρινισμάτων.

Το TC449 για το 2013 έχει νέα γκριπ, νέο μπαράκι τιμονιού και νέα γραφικά. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια.
Τα δίχρονα CR διαθέτουν μαύρα γκριπ, νέο μπαράκι τιμονιού, νέα γραφικά και ποιοτικότερα αυτοκόλητα. Για μία ακόμη φορά η Husqvarna ανακοινώνει ότι τα CR 125 και WR 125 θα προσφέρονται με δωρεάν κιτ αύξησης κυβισμού στα 144 κυβικά στην ίδια τιμή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 11:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Husqvarna στην EICMA Husqvarna TR 650 Strada 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon