.
Κατηγορία Husqvarna
Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 11:49

Husqvarna Svartpilen 901 - Spy pics και spy video

Η έλευση ενός μεγαλύτερου Svartpilen από τη Husqvarna δεν είναι νέα, καθώς οι “κατασκοπικές” φωτογραφίες και τα βίντεο κυκλοφορούν από το 2018. Τώρα κάποια ΜΜΕ παρουσιάζουν ορισμένες "νέες φωτογραφίες" του μαύρου βέλους, που το δείχνουν να βρίσκεται κοντύτερα στην παραγωγή.

Σημειώστε πως εμείς δεν βρήκαμε διαφορές όσον αφορά στις "νέες φωτογραφίες" με κάποιες από τις παλαιότερες, ενώ και στο βίντεο του 2019, η μοτοσυκλέτα δείχνει ίδια. Παρόλα αυτά μαζέψαμε φωτογραφίες και βίντεο στο ίδιο άρθρο για όσους περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα μεγαλύτερα Svartpilen και Vitpilen.

Πέρα από το πανέμορφο Adventure bike “Norden 901”, η Husqvarna δουλεύει και σε τουλάχιστον ένα street μοντέλο με τον ίδιο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα που προέρχεται από το KTM 890 Duke R, αν και το βρίσκουμε δύσκολο να μη δούμε και Vitpilen σε δικύλινδρη έκδοση.

Το Svartpilen 901 διαφέρει από τα μικρότερα αδελφάκια του πρώτα από όλα όσον αφορά στην ύπαρξη μάσκα στον προβολέα, με τις spy pics να τη δείχνουν σε δυο διαφορετικές εκδόσεις, μια με χαμηλή ζελατίνα και μια με ψηλότερη.

Ο κινητήρας του 890 Duke R παράγει 121 hp / 9.250 rpm και 10 kgm ροπής στις 7,750 rpm, ενώ μένει να δούμε αν το Svartpilen θα έχει τα ίδια νούμερα, ή αν θα έχει αλλάξει η απόδοση με έμφαση στη ροπή. Σίγουρα πάντως η απόδοση θα είναι πολλά σκαλιά πάνω από τους 75 hp του μονοκύλινδρου Svartpilen 701.

Αναμένουμε να δούμε την τελική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, αλλά και φωτογραφίες από μια Vitpilen έκδοση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 12:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon