.
Κατηγορία Harley Davidson
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 10:08

Harley Davidson Low Rider S 2016

 

Performance Cruiser γεμάτο “κακία"!

 

Σε παρόμοιο σκοτεινό στιλιστικά ύφος με το CVO Pro Street Breakout, το Harley-Davidson Low Rider S του 2016 αποτελεί μια “πουσαρισμένη” εκδοχή του Low Rider, φορτωμένη με περιφερειακά επιδόσεων.

Low Rider S

Το Low Rider S φοράει τον Screamin’ Eagle Twin Cam 110 κινητήρα, ενώ διαθέτει αναβαθμισμένες αναρτήσεις και φρένα σε σχέση με το “απλό” Low Rider.

3099

“Οι φίλοι της εταιρείας μας ρωτούσαν, πότε θα παρουσιάσουμε κάποιο sport μοντέλο ανάλογο με τα θρυλικά FXR”, λέει ο επικεφαλής του Styling της φίρμας, Brad Richards. “Το Low Rider S είναι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το S φέρει τα γονίδια των ψηλών custom της HD, θέλει όμως να επανακαθορίσει τα στάνταρ των επιδόσεων της σειράς.”

3102

Ο αερόψυκτος V2 κινητήρας των 1.801 κ.εκ. παράγει 16 κιλά ροπής στις... 3.500 στροφές, ενώ ξεχωρίζουν οι Screamin’ Eagle Heavy Breather φιλτροχοάνες (όπως και στο CVO Pro Street Breakout) και οι 2 σε 2 εξατμίσεις σε στιλ Fat Bob. Σημειώστε πως η δύναμη του S είναι αυξημένη κατά 13% σε σχέση με το απλό Low Rider. Ο heavy-duty συμπλέκτης συνεργάζεται με κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ το Cruise Control είναι στο στάνταρ εξοπλισμό. Τέλος, κινητήρας και εξατμίσεις διαθέτουν φινίρισμα που συνδυάζει το στιλπνό (gloss black) και το ματ (wrinkle black).

3100

Νέες και πιο sport όμως όπως προείπαμε είναι οι αναρτήσεις, τόσο εμπρός όσο και πίσω, ενώ την πέδηση αναλαμβάνουν 3 δίσκου με το ABS να βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Νέα είναι η solo σέλα, νέο το flat drag bar τιμόνι, που είναι ψηλότερο και πιο όρθιο.

3094a

Χυτές είναι οι χρυσές ζάντες (ακτινωτοί τροχοί στο απλό μοντέλο), ενώ η μάσκα μπροστά και το κοντύτερο φτερό πίσω δίνουν άλλο αέρα στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Το χρυσό σήμα της εταιρείας στο ρεζερβουάρ είναι φόρος τιμής στο 1977 XLCR Café Racer.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 20:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harley Davidson CVO Pro Street Breakout 2016 Harley Davidson 750 Stealth Adventure 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon