.
Κατηγορία Harley Davidson
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 10:12

Cherry's Company XG750Turbo Street Fighter

 

Εκπληκτικό Turbo Harley-Davidson Street 750!

 

Ο Kaichiroh Kurosu, ιδιοκτήτης του ιαπωνικού οίκου Cherry's Companyείναι υπεύθυνος για το τερατώδες όσο και πανέμορφο XG750 Turbo Street Fighter, που βασίζεται σε ένα Harley-Davidson Street 750.
 
Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας πάνω στις μοτοσυκλέτες της αμερικάνικης εταιρείας, ο Kurosu ήταν ένας από τους 5 βελτιωτές που εμπιστεύθηκε η Harley-Davidson, αναθέτοντας τους να δημιουργήσουν μια μοναδική μοτοσυκλέτα με βάση το Street.
 
turbo hd street750 13
 
Η δημιουργία του Kurosu δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα το “ταπεινό” Street, ενώ τα περισσότερα κομμάτια της μοτοσυκλέτας είναι φτιαγμένα στο χέρι ειδικά για το project.
 
turbo hd street750 11
 
Μπροστά βρίσκουμε ανάρτηση τύπου Girder, ενώ το ψαλίδι χωροδικτύωμα αποτελεί πραγματικό έργο τέχνης.
 
turbo hd street750 9
 
Το αλουμινένιο μίνι-φέρινγκ διαθέτει ένα μικρό προβολέα τοποθετημένο ελαφρώς παράκεντρα, ενώ μέρος της γοητείας της μοτοσυκλέτας είναι το Turbo που παρέα με το intercooler προεξέχει από τη μία μεριά, δίνοντας της ιδιαίτερη όψη, ιδίως αν την κοιτάς από μπροστά ή από πίσω.
 
turbo hd street750 12
 
Δείτε όμως και αυτή την καταπληκτική χειροποίητη εξάτμιση. Χαζέψτε την απίστευτη κουρμπαριστή ουρά του μονόσελου. Αμέτρητες, πραγματικά αμέτρητες λεπτομέρειες.
 
turbo hd street750 4
 
Νέα είναι η γεωμετρία της fighter μοτοσυκλέτας, με sport κλίση προς τα μπροστά, ενώ τα κλιπόν δίνουν την απαραίτητη σκυφτή θέση στον αναβάτη.
Οι τροχοί 17 ιντσών διαθέτουν 4 μπράτσα, ενώ πάνω τους βρίσκουμε ελαστικά slick της Dunlop -120/70 & 195/65.
 
turbo hd street750 6
 
Ρεζερβουάρ, ουρά και καρίνα, όλα χειροποίητα, κατασκευασμένα από αλουμίνιο.
 
Kurosu-san, υποκλινόμαστε.
 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 20:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harley-Davidson DarkCustom μοντέλα 2016 Harley Davidson CVO Pro Street Breakout 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon