.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 15:56

Harley-Davidson: Έρχονται Cafe Racer και Flat Tracker - Διαρροή φωτογραφιών

Μια διαρροή φωτογραφιών από παρουσίαση της Harley-Davidson σε επενδυτές, αποκάλυψε δυο επερχόμενα μοντέλα -που δείχνουν έτοιμα για παραγωγή-, ένα Cafe Racer κι ένα Flat Tracker.

Μετά την παρουσίαση των Bronx και Pan America, στις κατηγορίες των γυμνών muscle bikes και των Adventure μοτοσυκλετών, η φίρμα του Milwaukee ετοιμάζεται να παρουσιάσει δύο ακόμα μοντέλα εφοδιασμένα με τον νέο υγρόψυκτο V2 Revolution Max κινητήρα.

Μιλάμε για έναν κινητήρα V2 1.250 κ.εκ. με 145 hp για το Pan America και για μια μικρότερη εκδοχη 975 κ.εκ. και 125 hp για το Bronx.

Τώρα μένει να δούμε αν το Cafe Racer και το Flat Tracker θα έχουν κάποιους από τους 2 παραπάνω κυβισμούς, ή αν η H-D θα παρουσιάσει νέες εκδόσεις του κινητήρα της για τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Λίγο πριν τις φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει και οι πατέντες παραγωγής των 2 νέων μοντέλων, για να ολοκληρωθεί έτσι το παζλ.

harley davidson caferacer flattracker 4

Το Cafe Racer είναι πραγματικά πανέμορφο, μυώδες και με mini φέρινγκ, με κοντό και στενό τιμόνι, ενώ έρχεται σε μαύρο χρώμα, με χρυσό κινητήρα. Μπροστά φέρει ανάποδο πιρούνι και ακτινικές δαγκάνες της Brembo, ενώ πίσω έχουμε δύο αμορτισέρ για νέο-ρετρό look, και εξάτμιση 2 σε 1. Σχεδιαστικά πατάει πάνω στο παρελθόν της αμερικάνικης φίρμας, αποτίοντας φόρο τιμής στο θρυλικό XLCR που κατασκευαζόταν μεταξύ 1977 και 1979.

harley davidson caferacer flattracker 11

Από την άλλη, το Flat Tracker απευθύνεται κυρίως στην αμερικάνικη αγορά, θέλοντας να κλέψει μερίδιο από τις πωλήσεις του Indian FTR 1200. Σε στιλ, ο προβολέας βασίζεται σε εκείνον του Fat Bob, ενώ οι εξατμίσεις καταλήγουν σε 2 ευμεγέθη τελικά που βγαίνουν ψηλά στην ίδια μεριά για να ζεστάνουν για τα καλά τον αναβάτη. Όμως μπροστά στο στιλ τι είναι ο ιδρώτας;! Εντύπωση προκαλεί το ψαλίδι τύπου χωροδικτύωμα, ενώ κι εδώ βρίσκουμε ανάποδο πιρούνι μπροστά και φρένα της Brembo. Αν καταλάβαμε καλά από τις πατέντες, το Flat Tracker θα έχει μονό πίσω αμορτισέρ, αντίθετα με το Cafe Racer.

Εις αναμονή τώρα για επίσημα στοιχεία, και ημερομηνίες παραγωγής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 15:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon