.
Κατηγορία Harley Davidson
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 09:52

Harley-Davidson – Θα παρουσιάσει μοντέλο 250 κ.εκ.;

Φήμες για μονοκύλινδρο entry level XR

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία στο ότι η Harley-Davidson “ψάχνεται” τον τελευταία καιρό, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη αλλαγή κατασκευαστικής φιλοσοφίας, στην πολυετή ιστορία της.

Μια νέα σειρά μοντέλων έχει προσδώσει νέα χαρακτηριστικά στην γκάμα, ενώ αναμένονται πολλές παρουσιάσεις ακόμα, μεταξύ των οποίων και αυτή ενός e-bike, το καλοκαίρι του 2019.

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, μια φήμη που έφερε στο προσκήνιο το ιαπωνικό περιοδικό Young Machine, ίσως να μην ακούγεται τόσο παράλογη και αδύνατη να πραγματοποιηθεί. Για την ακρίβεια, αν το σκεφτεί κανείς, θα μπορούσε να είναι μια πολύ σοφή και σωστή κίνηση από πλευράς της εταιρείας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Harley-Davidson πρόκειται να παρουσιάσει ένα μοντέλο 250 κ.εκ. με μονοκύλινδρο κινητήρα και enrty – level χαρακτήρα. Η μοτοσυκλέτα, θα βασίζεται σχεδιαστικά στην θρυλική XR 750 των αγώνων flat track και θα έχει τον εξοπλισμό και το στήσιμο, ώστε να μπορεί να προσφέρει μια διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.

Το μοντέλο αυτό, είναι πολύ πιθανό να έχει και μια έκδοση στα 500 κ.εκ., πάλι με μονοκύλινδρο κινητήρα και μαζί με την μικρότερη σε κυβισμό έκδοση, θα αποτελέσουν τον “πολιορκητικό κριό” της Harley-Davidson για την διείσδυση στις τεράστιες και ραγδαία αναπτυσσόμενες αγοράς της Ινδίας, της Κίνας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.  

Πέραν αυτού βέβαια, που θα είναι βασικός στόχος, τα μοντέλα αυτά θα απευθύνονται και στους νέους αναβάτες των αγορών της δύσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα αυτά δεν υπάρχουν, το Young Machine όμως κάνει λόγο για παρουσίαση μέχρι το 2020.

Πηγή: Young Machine 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 09:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon