.
Κατηγορία Gas Gas
Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 12:12

Gas Gas Trial TXT 2015

 

Με πολλές βελτιώσεις

 

Τα νέα μοντέλα της Gas Gas για το Trial, TXT, παρουσιάστηκαν επίσημα και έχουν αρκετές αλλαγές.

Δίνοντας την μέγιστη προσοχή από τους μικρούς έως και τους μεγάλους κυβισμούς, η Gas Gas παρουσιάζει τα μοντέλα 2015, με πρώτο το μικρό, TXT 80, που είναι μία εξαιρετική μοτοσυκλέτα. Μερικές φορές οι μεγάλες επιτυχίες βασίζονται στην απλότητα των αλλαγών και αυτή είναι η περίπτωση του TXT 80. Το απόλυτα νέο μοντέλο της Gas Gas γεννήθηκε για να γίνει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Αλλά και το TXT 125, είναι το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Η Gas Gas έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανανέωση του 125 – πέρα από τις αλλαγές στον κινητήρα και στα περιφερειακά. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον ανταγωνισμό!

Μινιμαλιστικές επιλογές και πολλές βελτιώσεις σε όλη τη γκάμα των TXT 125/250/280/300, όχι μόνον όσον αφορά την ποιότητα, αλλά και την απόδοση. Νέο τιμόνι, νέα γκριπς και νέο μπαράκι τιμονιού. Τα νέα μασπιέ βασισμένα στη μεγάλη εμπειρία των αναβατών – από ελαφρύτερα και ανθεκτικότερα υλικά - συντελούν στην άριστη πρόσφυση των TXT.

Επιπρόσθετα, τα νέα Trial της Gas Gas διαθέτουν νέα αντλία νερού που ενσωματώνει μία νέα τσιμούχα, ή οποία μετά από πολλές δοκιμές, μειώνει τη συχνότητα συντήρησης. Νέα είναι και η εισαγωγή αέρα για το καρμπυρατέρ της Keihin, η οποία απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη συντήρηση και ελαφρώς αυξάνει την απόδοση του κινητήρα. Σε αυτό συμβάλλει και η γωνία τοποθέτησης του καρμπυρατέρ της Keihin.

Νέo είναι και το ηλεκτρικό σύστημα, με μικρότερη νέα πλεξούδα και τα μικρότερα εξαρτήματά της που κάνουν τη διαφορά, αλλά και τα νέα σημεία που τοποθετήθηκαν αυτά δίνοντας περισσότερο χώρο στο βεντιλατέρ. Το οποίο με τη σειρά του είναι και αυτό νέο, από την Spal, το οποίο σε συνδυασμό με τις αλλαγές στον κινητήρα, οδήγησε σε εξοικονόμηση χώρου στην κεφαλή του κινητήρα, με αποτέλεσμα την καλύτερη ψύξη. Επίσης, έχει γίνει πιο ισχυρή η σύνδεση του βεντιλατέρ με το ψυγείο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 12:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas Enduro 2015 – Παρουσιάστηκαν! Gas Gas Contact 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon