.
Κατηγορία Gas Gas
Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 14:47

Gas Gas Enduro 2015 – Παρουσιάστηκαν!

 

Με πολλές αλλαγές

 

Η Gas Gas παρουσίασε την νέα γκάμα των μοντέλων enduro για το 2015. Τόσο τα δίχρονα όσο και τα τετράχρονα έχουν να επιδείξουν σημαντικές αλλαγές, με το μικρότερο EC 125, να έχει δεχθεί τις περισσότερες.

Όλα τα νέα μοντέλα της Gas Gas διαθέτουν νέο αντιολισθιτικό κάλυμμα σέλας, νέα μαρσπιέ με αφαιρούμενη βάση, νέο φινίρισμα στο ψαλίδι και νέο ελατήριο ρεγουλατόρου αλυσίδας.
Στα φρένα, οι τρόμπα του μπροστινού έχει δεχθεί νέο έμβολο, όπως και αυτή του συμπλέκτη, για λιγότερες τριβές και αύξηση της αξιοπιστίας.
Το μπροστινό σύστημα προέρχεται από την Marzocchi και είναι τεχνολογίας closed catridge με νέες εσωτερικές ρυθμίσεις.

Αναφορικά με τα μοντέλα:
Στο EC 125, η εξάτμιση προέρχεται πλέον από την Doma, ενώ διαθέτει νέα κεφαλή και νέα χαρτογράφηση ηλεκτρονικής ανάφλεξης.

Τα δίχρονα, 125, 200 / 250 / 300cc, έχουν ενσωματώσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις από το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro, με σημαντικές αλλαγές στον κινητήρα. Η δυνατότητα ρύθμισης του ελατηρίου της βαλβίδας εξαγωγής power valve με πολύ γρήγορο τρόπο, δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να φέρει την απόδοση του κινητήρα στα μέτρα του (οδηγικά).
Στα τετράχρονα, έχουμε αλλαγές στον σωλήνα εξαγωγής και στον σιγαστήρα, που προέρχονται από την FMF. Επίσης, τα τετράχρονα EC 250F και EC 300F διαθέτουν νέα setting στο καρμπυρατέρ για καλύτερη λειτουργία, ενώ όλα τα τετράχρονα, έχουν μεγαλύτερες ποδιές κινητήρα για αυξημένη προστασία.

Φωτογραφίες


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas EC - TXT - Replica Factory 30th Anniversary - 2014 Gas Gas Trial TXT 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon