.
Κατηγορία Gas Gas
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 10:10

GASGAS Urban Cruiser – Ηλεκτρικά παιχνίδια στην πόλη

Το νέο ηλεκτρικό GASGAS εμπνέεται από τον κόσμο των ποδηλάτων για να πυροδοτήσει την καθημερινή διασκέδαση.

Η νέα εποχή της GASGAS υπό την Pierer Mobility AG φέρνει άνοιγμα σε νέες κατηγορίες δικύκλων, με το πρώτο εξ αυτών να συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση και την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

Το Urban Cruiser σχεδιάστηκε εμπνεόμενο από τα beach cruiser ποδήλατα, φορά τροχούς 20 ιντσών και χάρη στη μακριά του σέλα δηλώνει πως είναι κατάλληλο για κάθε ανάστημα έως 1.90 μέτρα. Στην τελική έκδοση παραγωγής θα εξοπλίζεται ακόμη με ψηφιακή οθόνη που ενσωματώνει σύστημα συνδεσιμότητας με έξυπνα τηλέφωνα μέσω Bluetooth.

GASGAS UNVEILS ALL NEW MOTO URBAN CRUISER 100

Διαθέτει ηλεκτροκινητήρα στον πίσω τροχό, η ισχύς του οποίου φτάνει ως τα 750 W (1 hp), ενώ για την τροφοδοσία του με ενέργεια η GASGAS θα προσφέρει επιλογές μπαταριών, με τη μεγαλύτερη σε χωρητικότητα να φτάνει στα 672 Wh.

Η ευρωπαϊκή έκδοση θα χρησιμοποιεί τον ηλεκτροκινητήρα ως υποβοήθηση στα πετάλια, ωστόσο στις αγορές της Βόρειας Αμερικής θα πουληθεί και με γκαζιέρα.

Τα αποκαλυπτήρια του Urban Cruiser θα γίνουν στην έκθεση Eurobike (21-25/6) στη Φρανκφούρτη, Γερμανία, όπου μάλιστα η GASGAS έχει οργανώσει παρουσίαση με καλεσμένο τον θρύλο Troy Lee (εκ της Troy Lee Designs) που θα βάψει ένα μοναδικό custom Urban Cruiser, ενώ αργότερα θα προσφερθούν και μερικά κομμάτια για test rides από το κοινό της έκθεσης.

Αναμένουμε πληρέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά και, ιδανικά, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ενδεχόμενο μέλλον του GASGAS Urban Cruiser στην Ελλάδα.

Δείτε το προωθητικό του βίντεο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 10:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon