.
Κατηγορία Gas Gas
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 10:19

Το νέο Gas Gas G Enduro 3.0 στον eMTB αγώνα EWS-E

 Η Gas Gas συμμετείχε σε αγώνα ηλεκτρικών Mountain Bikes συνεχίζοντας τη "χωμάτινη" παράδοσή της και στα ποδήλατα. Ακολουθεί δελτίο τύπου. 

Ο αγώνας EWS-E είναι η επιτομή της προόδου στα ηλεκτρικά mountain bikes ποδήλατα. Οπλισμένοι με το καινούριο G Enduro 3.0, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στα τελικά της σαιζόν στην Ιταλία. Δανειστήκαμε τον Johannes Fischbach από τους φίλους μας στην R Raymon (σας ευχαριστούμε παιδιά!) τερματίσαμε 25οι απέναντι στους καλύτερους του κόσμου. 
Λιγότερα λόγια και περισσότερη δράση, αυτός ήταν πάντα ο τρόπος που μας άρεσε στα ηλεκτρικά  ποδήλατα της Gas Gas. Έτσι αποφασίσαμε να  μπούμε σε κάποιους αγώνες eMTB με  το G Enduro 3.0. Το ποδήλατο με τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά είχε την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες, ανάμεσα στους καλύτερους ποδηλάτες του κόσμου και δεν θα την χάναμε. 
 Johannes_Fischbach_-_GASGAS_E-Bicycles_-_EWS-E_2.jpg
Για τους καινούριους στο άθλημα, το EWS-E είναι ένας αγώνας enduro δύο ημερών με εξάσκηση την πρώτη μέρα και αγώνα τη δεύτερη. Περιλαμβάνει 12 stages εκ των οποίο τα τρία είναι λόφοι με 65km διαδρομή και πάνω από 2.500 μέτρα υψομετρικές διαφορές. Συνολικά ο αγώνας διαρκεί περίπου 7 ώρες. 
Πηγαίνοντας κόντρα στον χρόνο ο Johannes που κανονικά αγωνίζεται σε downhill MTB, ήταν ο πρώτος του αγώνας με ηλεκτρικό Mountain Bike.  Βρέθηκε 26ος και αυτό ήταν μια δυνατή  αρχή. Τερμάτισε στην πολύ σεβαστή 25η θέση. 
 Johannes_Fischbach_-_GASGAS_E-Bicycles_-_EWS-E_3.jpg
Μάθαμε από πρώτο χέρι πόσο σκληρός αγώνας είναι ο EWS-E, αλλά μας αρέσουν  οι προκλήσεις κι έτσι μας άνοιξε η όρεξη για νέες συμμετοχές σε αυτό τον αγώνα το 2023. 
Ο Johannes Fischbach, δήλωσε για τον αγώνα: «Είμαι χαρούμενος από τον πρώτο μου αγώνα στο EWS-E. Ο αγώνας πήγε πολύ καλά, χωρίς μεγάλες πτώσεις ή λάθη. Το G Enduro 3.0 είναι πραγματικά καλό στην οδήγηση. Είμαι ευχαριστημένος με την 25η θέση σαν νεοεισερχόμενος στα ηλεκτρικά Mountain Bikes. Τις ευχαριστίες μου στην R Raymon που μου επέτρεψε να πάρω μέρος». 
 Johannes_Fischbach_-_GASGAS_E-Bicycles_-_EWS-E_1.jpg
 
Ο Ανδρέας Γκλαβάς επικεφαλής marketing παγκοσμίως της Gas  Gas για τα ηλεκτρικά ποδήλατα δήλωσε: «Κάναμε μία έκτακτη εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με στόχο να εξερευνήσουμε τα όρια του ποδηλάτου μας, αλλά και να το δοκιμάσουμε σε πολύ σκληρές συνθήκες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είδαμε τον Johannes Fischbach να πλασάρει το ποδήλατό μας στην 25η θέση χωρίς τεχνικά προβλήματα κατά τη  διάρκεια των 12 απαιτητικών stages στον πρώτο του αγώνα στο EWS-E. Ευχαριστούμε και πάλι την ομάδα της R Raymon που μας παραχώρησαν τον Johannes και που μας υποστήριξαν με την εμπειρία τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και τι θα φέρει αυτό στην Gas  Gas μέσω των αγώνων. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 11:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon