.
Κατηγορία Gas Gas
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 13:46

Gas Gas TXT GP 2018 - Ειδική GP έκδοση

 

Με κορυφαία αξεσουάρ, σε 4 κυβισμούς

 

Το Gas Gas TXT GP 2018 είναι το ετήσιο απόλυτο αγωνιστικό Trial μοντέλο της ισπανικής εταιρείας, που φέροντας κορυφαίο εξοπλισμό θα παραχθεί σε περιορισμένη -αριθμημένη- παραγωγή για το 2018, σε 4 κυβισμούς.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2018, με το GP η Gas Gas επιθυμεί να προσφέρει στους πελάτες της την αίσθηση και τα συναισθήματα που μόνο ένα αυθεντικό Grand Prix μοντέλο Trial μπορεί να προσφέρει.

gas gas txt gp 2018 36

Το GP επιστρέφει στο εμβληματικό κόκκινο χρώμα της φίρμας, με μικρές δόσεις μαύρου και λευκού, ώστε να αναδείξει την σπορ, αγωνιστική του πλευρά.

gas gas txt gp 2018 20

Σε πρώτη ματιά ξεχωρίζει το τιμόνι της Renthal, το carbon κοστούμι, τα logo "Special Edition" καθώς και οι σωληνώσεις του ψυκτικού κυκλώματος σε κόκκινο χρώμα. Διακριτές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά είναι η εξάτμιση τιτανίου, αλλά και οι νέες αλουμινένιες, ελαφρύτερες βάσεις τιμονιού.

gas gas txt gp 2018 2

Όσον αφορά στις αναρτήσεις, το TXT GP 2018 φοράει ένα νέο πιρούνι της Tech και ένα αμορτισέρ πίσω της Ohlins -σημαντική αναβάθμιση από το προηγούμενο GP! Το χρυσό χρώμα στις αναρτήσεις προέρχεται από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας, ενώ νέα είναι τα ελατήρια και οι ρυθμιστές, προσφέροντας ακόμα καλύτερη σταθερότητα και βελτιωμένη πρόσφυση.

gas gas txt gp 2018 14

Τα ελατήρια του συμπλέκτη διαθέτουν μεταβλητή προφόρτιση, ώστε κάθε αναβάτης να μπορεί να ρυθμίσει τον συμπλέκτη και να τον φέρει ακριβώς στα μέτρα του! Έτσι βελτιωμένη είναι η ευαισθησία και η αίσθηση του συμπλέκτη, ενώ αυξημένη είναι και η ζωή του.

gas gas txt gp 2018 46

Ο κινητήρας του GP περηφανεύεται για τις carbon βαλβίδες reed της Boyesen, την ανάφλεξη με διπλό μπουζί, και άλλες κορυφαίες τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά και για το νέο φιλτροκούτι, το οποίο είναι και αυτό φτιαγμένο από ίνες άνθρακα. Βελτιωμένη είναι η ροπή σε χαμηλές και μεσαίες στροφές, ενώ η νέα κυλινδροκεφαλή και η νέα επίστρωση της επιτρέπουν αύξηση της συμπίεσης, προσφέροντας τα μέγιστα στις αγωνιστικές επιδόσεις της μοτοσυκλέτας.

gas gas txt gp 2018 25

Η μοτοσυκλέτα πληροί τις Euro 4 προδιαγραφές, ενώ θα παραχθεί σε περιορισμένα -αριθμημένα- κομμάτια, σε 4 κυβισμούς -300, 280, 250 & 125-, με την παραγωγή να ξεκινάει άμεσα και τα μοντέλα να φτάνουν στους dealers τον Οκτώβριο του 2017.

Φωτογραφίες: Nicki Martínez

Φωτογραφίες κίνησης

Φωτογραφίες studio

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 13:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon