.
Κατηγορία Gas Gas
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 14:24

Gas Gas 2017 - 2018 - Τελείως νέα!

 

Νέο δίχρονο enduro και Trial;

 

Στις 4/11/2016, η Gas Gas Ισπανίας ανέβασε στο profile της δύο επεξεργασμένες ψηφιακά φωτογραφίες που απεικονίζουν μία Enduro και μία Trial μοτοσυκλέτες, στις οποίες δεν φαίνεται ξεκάθαρα τι θα είναι. Ας τις δούμε από πιο κοντά.

Φαίνεται πως η Gas Gas έχει βρει τον δρόμο της με την οικονομική βοήθεια της Torrot στην οποία και ανήκει πλέον. Ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε πρόσφατα, παρουσίασε στις αρχές του 2016, νωρίς θα λέγαμε, τα μοντέλα της για το 2017, τα οποία ακόμη και σήμερα, στο τέλος της χρονιάς, γνωρίζουμε ως μοντέλα 2017.

gasgas enduro 2018

Οι φήμες μας μιλάνε για τελείως νέους κινητήρες στις δίχρονες μοτοσυκλέτες. Έτσι, εύκολα μπορούμε να υποψιαστούμε ότι το πιθανότερο θα είναι η Gas Gas να κάνει την έκπληξη σε λίγες μέρες στην έκθεση EICMA στην Ιταλία και να παρουσιάσει την πρώτη δίχρονη Enduro με ψεκασμό!

Γιατί το υποψιαζόμαστε αυτό; Γιατί πολύ λογικά, με τις προδιαγραφές Euro4, το 2018 θα πρέπει ούτως ή άλλως να διαθέτει ψεκασμό στους κινητήρες της - όπως και κάθε άλλη εταιρία, για να μπορεί να βγάζει άδεια κυκλοφορίας. Έτσι, θα ήταν άστοχο ο νέος κινητήρας να μην διαθέτει ψεκασμό, ή την υποδομή έστω, να τον δεχτεί, την αμέσως επόμενη χρονιά - το 2018.

Έχοντας όμως ήδη τα μοντέλα 2017 στην αγορά, και έχοντας χάσει την σεζόν του 2017 για πωλήσεις - οι οποίες στηρίχτηκαν από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα, το πιθανότερο σενάριο είναι να παρουσιάσει δίχρονα με ψεκασμό, τα οποία θα διατεθούν στην αγορά νωρίς, ίσως και τον Ιούνιο, όπως κάνουν οι KTM και Husqvarna σε πολλές χώρες.

Περιμένουμε μία νέα μοτοσυκλέτα enduro με νέο κινητήρα, νέας σχεδίασης πλαίσιο, και διαφορετικής μάρκας αναρτήσεις!

gasgas trial 2018

Αναφορικά με το Trial, δεν έχουμε πληροφόρηση, αλλά αν κρίνουμε από τους ρύπους και την εξέλιξη που θα έχει το enduro μοντέλο, το πιθανότερο θα είναι να έχουμε διαφορές και εκεί - αν και η προδιαγραφή Euro4 δεν το αγγίζει και πολύ, μιας και η άδεια κυκλοφορίας στις Trial δεν είναι και τόσο επιβεβλημένη.

Υπομονή μέχρι να ανοίξει τις πύλες της η EICMA λοιπόν!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 20:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon